home 2024. április 24., György napja
Online előfizetés
Összegyűlt a szükséges pénzösszeg
(Tha)
2022.12.14.
LXXVII. évf. 50. szám
Összegyűlt a szükséges pénzösszeg

Az összefogásnak köszönhetően összegyűlt a szükséges pénzösszeg a zentai Jablonszki Tamás részére. A Budi Human Alapítvány oldalán közzétett adatok alapján 1.035.875,10 dinár került a kisfiú számlájára.

A Facebookon működő Vajdasági jótékonysági licit csoportban is olvashatjuk, hogy a szeretet ünnepe közeledtével egy fantasztikus hírrel szolgálhatnak: „Csoportunk legújabb támogatottja, Tamás  is csatlakozhat a győzteseink táborához, hiszen hála a jó szívű embereknek és az összefogás erejének, elérte kitűzött célját.  Jó egészséget és kitartást kívánunk neked Tomi!”

Jablonszki Anikó, Tomika édesanyja is a közösségi médiában köszönte meg mindenkinek a rengeteg üzenetet, a befizetéseket, a rendezvényeket, a gyűjtéseket Zentán, a dobozok kihelyezését. Nincs arra szó, amit most érzek! Csak köszönni tudjuk! – írja.


Fotók forrása: Facebook

A Magyar Szó megkeresésére az édesanya elmondta, indulnak Budapestre, a Bethesda Gyermekkórházba, ahol két-három napot töltenek el. Orvosi konzultációk várnak rájuk, gyógytornász vizsgálja meg a kisfiút, valamint megtudják, mi lesz a következő lépés, milyen terápiákat alkalmaznak majd.

Tomika egy ritka betegségben, Lissencephaliában szenved, amely az agyat érinti, azon belül is a mozgásért felelős sejtek sérülnek.

A kisfiúnak továbbra is segíthetünk a Budi Human Alapítványon keresztül, ahol megtalálhatóak a számlaszámok. Amennyiben a 3030-as számra elküldjük a 1365-ös kódot, 200 dinárral támogatjuk a családot.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..