home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Összefogással szépül a Zorka Helyi Közösség
Pannon RTV
2021.05.29.
LXXVI. évf. 21. szám
Összefogással szépül a Zorka Helyi Közösség

Az évente megszervezett szemétszedési akció során a szabadkai városrész utcáit önkéntesek, a Masterplast YU Kft. és az 56-os Műhely Civil Szervezet tagjainak részvételével tisztítják meg. A jó időt kihasználva több helyi önkéntes vett részt a Vajdasági Magyar Szövetség zorkai helyi szervezete által rendezett szemétgyűjtési akción.

Sok felelőtlen polgár van, aki a háztartási szemetet vagy az építkezési törmeléket közterületen, vagy a közeli erdőben hagyja – mondja Kudlik Zoltán, a Zorka helyi közösség elnöke, aki hozzátette, ahhoz, hogy a városban visszaszorítsák az illegális szemétlerakást, nagyobb volumenű összefogásra lenne szükség.

Fotó: Pannon RTV / Huszár Krisztián

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..