home 2024. április 27., Zita napja
Online előfizetés
Őssejt-adományozási lehetőség Szabadkán
2023.08.25.
LXXVIII. évf. 34. szám
Őssejt-adományozási lehetőség Szabadkán

Szabadka Város a Szabadkai Félmaraton keretében a Leuka egyesülettel és a belgrádi vérátömlesztő intézettel együttműködve megszervezi az Őssejtdonorok Országos Jegyzékébe történő regisztrálást. Második éve lehet regisztrálni a jegyzékbe a Szabadkai Félmaratonon.

A hematológiai betegségekben, például a leukémiában szenvedők egy részének az őssejtjeink nyújtják az egyetlen gyógymódot, így életük a mi kezünkben van. Az őssejt-adományozási eljárás hasonló a véradáshoz, egyszerű és fájdalommentes.

A félmaratonra való regisztrációs helyszínen tudnak jelentkezni, a Korzón található Hadseregotthonnál, szombaton 17 és 20 óra vagy vasárnap 8.30 és 13 óra között.

Ha ön egészséges, tizennyolc—negyvenöt éves, csatlakozzon hozzánk, és mentsen életet! A jegyzékbe történő bejegyzés során mindössze egy epruvetta vért veszünk. 

Fényképezte: Apró József

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..