home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Ősanya – könyv- és lemezbemutató Zentán
Tóth Lívia
2016.07.28.
LXXI. évf. 30. szám
Ősanya – könyv- és lemezbemutató Zentán

Gál Hedda, a zentai születésű, Budapesten élő énekesnő a szülővárosában mutatta be az Ősanya című verseskötetét, amely az idén jelent meg a Garbó Kiadónál. A könyvhöz CD-melléklet is tartozik, ugyanis a Hoppál Mihály Band megzenésítette a költeményeket.

Gál Hedda és a Hoppál Mihály Band (Borzsák Kamilla, Nedeczky Júlia, Kovács Mihály és Hoppál Mihály) koncertjét a központi parkban lévő Alltech Nyári Pavilonban élvezhették az érdeklődők.

A rendezvényen Gál Hedda Zenta városának adományozta a Jókai-díját, amelyet az idén érdemelt ki. Donáth Gyula szobrászművész alkotását, amely tulajdonképpen Jókai Mór kezének márványlapon elhelyezett gipszmásolata, az önkormányzat nevében Perpauer Attila, a községi tanács művelődéssel és oktatással megbízott tagja vette át az énekesnőtől.


A szerző felvételei


Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..