home 2024. május 20., Bernát napja
Online előfizetés
Örülhetnek a borkedvelők
Sörös Vince
2024.05.10.
LXXIX. évf. 19. szám
Örülhetnek a borkedvelők

Szombaton, május 11-én szervezik meg a 2. WineSu elnevezésű borkiállítást a palicsi Vigadó teraszán, tudtuk meg a szabadkai sajtótájékoztatón.

Délután 2 órától kezdődik a borbemutató és este nyolcig tart. Idén 30 kiállító érkezik országunkból és környékéről, akik szerbiai, magyarországi és észak-macedón borokat fognak kínálni. A borok mellett sajtokat, hústermékeket, mézet és sok más finomságot is kóstolhatnak a borkedvelők.

A belépőjegy a helyszínen vásárolható meg 1200 dinárért, ami az összes kiállítási termék kostolására jogosít fel. Emellett elhangzott, az érdeklődők számára borkóstolási képzést is tartanak a borszakértők.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..