home 2024. május 06., Ivett napja
Online előfizetés
Ők így látták...
(re)
2012.10.17.
LXVII. évf. 42. szám
Ők így látták...

Október első hetében ünnepeltük a nemzetközi gyermekhetet...

Október első hetében ünnepeltük a nemzetközi gyermekhetet. A szabadkai diákokat arról kérdeztük, hogyan telt el ez a néhány nap.
Tóth Bagi Bence, a Jovan Mikić Általános Iskola hetedikes tanulója:
— Nagyon örültem a gyermekhétnek, mert kevesebb tanóránk volt, nem kaptunk osztályzatokat, és több időnk jutott barátkozni, szórakozni. A városban is érdekes rendezvények voltak: múzeumlátogatás, sportrendezvények, az iskolában pedig mi tartottuk az órákat, helyettesítettük a tanárokat, sportnapot szerveztünk stb. Végre egy kicsit kipihenhettük magunkat!
Kempl Kevin, a Gróf Széchenyi István Általános Iskola hatodikos tanulója:
— Sajnos számunkra a gyermekhét nem volt az igazi, mert a tanárok annak ellenére is feleltettek bennünket. Megpróbálták azért éreztetni velünk, hogy ez a mi hetünk, mert elnézőbbek, figyelmesebbek és kedvesebbek voltak velünk. Számomra a Ki mit tud? Verseny volt a legélvezetesebb, mert kedvünkre, felszabadultan szurkolhattunk és kurjongathattunk. A gyerekhét utolsó napján került sor a sportrendezvényekre, amit szintén nagyon élveztünk.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..