home 2024. május 04., Mónika napja
Online előfizetés
Ítéletidő volt Vajdaság egy részén
2023.06.24.
LXXVIII. évf. 25. szám
Ítéletidő volt Vajdaság egy részén

Ítéletidővel ért véget az idei első hőhullám Vajdaságban. A 36-37 fokos kánikulát pénteken este szélvihar és jégeső követte. A szél Szabadkán fákat csavart ki, Topolyán pedig félbeszakadt a Lake Fest. A szervezők bejelentése szerint a nagyszabású zenei rendezvény ma folytatódik.

A viharos szél miatt Vajdaság-szerte sok munkájuk volt a tűzoltóknak. Órákon keresztül próbálták járhatóvá tenni azokat az utakat, amelyeket a letört ágak és a kitört fák torlaszoltak el.

A vihar nagyobb károk nélkül vonult át Zentán, Törökkanizsán, Magyarkanizsán és Horgoson, azonban, Szenttamás és Temerin térségéből is ítéletidőt jeleztek. 

Forrás: subotica.com, Magyar Szó, Pannon RTV

Fotó: Pannon RTV 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..