home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Így kell járni... – kétnapos szakmai gyakorlat Topolyán
2021.06.30.
LXXVI. évf. 26. szám
Így kell járni... – kétnapos szakmai gyakorlat Topolyán

A Vajdasági Magyar Művelődési Szövetség és a Vajdasági Magyar Művelődési Intézet a Magyar Táncművészeti Egyetem mestertanárának, Lévai Péternek a vezetésével 2020 novemberében indította el Így kell járni… címmel ötszemeszteres néptáncoktatói képzését.

Nemrég Hajdújáráson szemeszterzáró hétvégét tartottunk, most hétvégén pedig a topolyai Kodály Zoltán Magyar Művelődési Központtal együttműködésben, a központ szakmai partnerségével és támogatásával kétnapos nyári gyakorlatra kerül sor.

A hétvégi műhelymunka előadója Lévai Péter Magyar Arany Érdemkereszttel kitüntetett, nívódíjas táncművész és mesterfokú néptánc pedagógus, a budapesti székhelyű Magyar Táncművészeti Egyetem mestertanára, a képzés kidolgozója és vezetője lesz, aki a résztvevők néptáncmódszertani és a táncjelírási szakmai tudását segíti majd tovább erősíteni és elmélyíteni.

A program a következőképp alakul:

július 3., szombat: 

10.00–13.00 óráig, majd pedig 14.00–18.00 óra között táncjelírás és módszertan

július 4., vasárnap:

9.00–11.15 között, majd rövid szünet után 13.45-ig szintén táncjelírás és módszertan gyakorlati oktatás.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..