home 2024. május 03., Tímea napja
Online előfizetés
Értesítés — Új, ideiglenes vasúti megállók Szabadkán
2023.10.03.
LXXVIII. évf. 39. szám
Értesítés — Új, ideiglenes vasúti megállók Szabadkán

Ezúton értesítjük önöket a Szerbiai Vasúti Infrastruktúra Rt. nevében, hogy 2023. szeptember 09-étől a Zenta irányába induló és onnan érkező vonatok a Szabadka – teherpályaudvarról indulnak és oda is érkeznek.

2023.10.24-étől elindul a személyforgalom Szabadka és Szeged között, és a vonatok szintén a Szabadka – teherpályaudvarról indulnak és oda is érkeznek.

A Szabadka-Zombor között közlekedő vonatok egyelőre a szabadkai állomásról indulnak és oda is érkeznek. A teherpályaudvarról indulásukról, illetve a teherpályaudvarra érkezésükről a későbbiekben küldünk értesítést.

A Szabadka - teherpályudvarról a vonatok a gyalogos híd közvetlen lejárata mellett levő vágányon, a Papp Pál utca felől a LIDL üzlettel szemben elhelyezett peronról indulnak.

Tisztelettel,
a Kommunálisügyi, Energetikai és Közlekedési Titkárság

Fényképezte: Szalai Attila

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..