home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Értesítés lőgyakorlatról Szabadkán, a radanováci lőtéren
2020.06.05.
LXXV. évf. 23. szám
Értesítés lőgyakorlatról Szabadkán, a radanováci lőtéren

A Szabadkai Rendőrkapitányság értesíti a polgárokat, hogy a Szabadkai Rendőrkapitányság és a szerb—magyar határ regionális határrendészeti központjának munkatársai Szabadkán, a radanováci lőtéren éles lőgyakorlatot tartanak június 8-a és június 30-a közötti időszakban, reggel 8.00 és 14.00 óra között.

Az említett napokon reggel 8.00 és 14.00 óra között a poligonon tilos az emberek, állatok, gépjárművek és fogatos járművek mozgása, ott-tartózkodása.
A lőtér, ahol a lőgyakorlatot tartják, piros zászlócskákkal lesz megjelölve, illetve: „Stop – lőgyakorlat” figyelmeztető táblákat helyeznek el, és őrökkel biztosítják a terepet.

 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..