home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
Értesítés a szabadkai utazó középiskolások részére
2014.07.31.
LXIX. évf. 31. szám

I. A szabadkai középiskolák utazó diákjai havibérletüket abban az iskolában igényelhetik, amelyikbe járnak.


MEGJEGYZÉS: Ez csak a Szabadka város területén élő tanulókra vonatkozik.


II. Azok a diákok, akik Szabadka városból Topolyára, Magyarkanizsára, Zomborba, Törökkanizsára vagy valamely más községbe utaznak iskolába, Szabadka Város Ügyfélszolgálatától igényelhetnek támogatott havibérletet 2014. augusztus 11-étől 22-éig. Az igazolásokat a bérlethez 2014. augusztus 22-én és 25-én, 9 és 13.30 között lehet felvenni a közigazgatási hivatalban, a Szabadság tér 1. szám alatt, a városháza III. emeletének 305-ös irodájában.

A havibérlet igényléséhez a diákoknak mellékelniük kell:

• a személyi igazolványuk fénymásolatát (ha a diáknak még nincs, akkor az egyik szülőét);

• az iskolától kapott bizonylatot a beiratkozásról (a bizonylatnak tartalmaznia kell a szakmai profil megnevezését);

• a pozitív tanulmányi eredményt bizonyító okmányt (az iskola igazgatója és az osztályfőnök által aláírt, az iskola pecsétjével ellátott értesítő könyvecske vagy a bizonyítvány hitelesített másolata).

III. A rászoruló diákok, akik nem tudják kifizetni a havibérlet árának rájuk eső részét, forduljanak Szabadka Község Szociális Központjához, az Aleksa Šantić utca 27. szám alatt, ahol kérelmezhetik a felmentést a havibérlet fennmaradó részének kifizetése alól.


MEGJEGYZÉS: A diákok 1800 dinárt fizetnek a havibérlet árából.


Az elsős középiskolások, akik a környező községekben olyan szakra járnak, amely a szabadkai középiskolákban is létezik, a bérlet teljes árát fizetik, kivéve ha az adott iskolaévben nem nyílt szak azon a nyelven, amelyen a diák tanul.

Az önkormányzat továbbra is támogatja azoknak a diákoknak az utazását, akik olyan szakra járnak a szomszédos városba vagy községbe, amely Szabadkán a középiskola első osztályába való iratkozásuk évében nem, később viszont már indult.

Az osztályt ismétlő diákok nem részesülnek útiköltség-térítésben.

Tájékoztatás a 024/626-883-as telefonszámon.

Fehérvári Magda, a titkárság titkára

 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..