home 2024. április 24., György napja
Online előfizetés
Értesítés
2014.04.02.
LXIX. évf. 14. szám

A városi képviselő-testület díszpolgári címet és elismeréseket adományozó bizottsága nyilvános felhívást tesz közzé indítványok begyűjtésére a Dr. Bodrogvári Ferenc-díj adományozása céljából Szabadka város területén.

A városi képviselő-testület díszpolgári címet és elismeréseket adományozó bizottsága a díszpolgári cím, a Pro Urbe díj és a dr. Bodrogvári Ferenc-díj alapításáról szóló határozat 5. szakaszával összhangban (Szabadka Község Hivatalos Lapjának 39/2001. és 23/2007. száma, Szabadka Város Hivatalos Lapjának 6/2009. és 12/2009. száma) nyilvános felhívást tesz közzé indítványok begyűjtésére a Dr. Bodrogvári Ferenc-díj adományozása céljából Szabadka város területén.

A Dr. Bodrogvári Ferenc-díj az irodalom, a képzőművészet és a zeneművészet területén kiemelkedő (40 évnél fiatalabb) alkotóknak adományozható, akik alkotásaikkal és tetteikkel hozzájárultak a város kulturális életének fejlődéséhez, vagy jeleskedtek a kultúra terén hazánkban és külföldön, tekintetbe véve az előző naptári év figyelemreméltó alkotásait.

Az indoklással ellátott írásos javaslatokat április 17-éig lehet átadni a Városi Ügyfélszolgálatban vagy elküldeni a Szabadka város képviselő-testülete, Szabadság tér 1. címre. A borítékra kérik ráírni: A díszpolgári címet és elismeréseket adományozó bizottság részére — dr. Bodrogvári Ferenc-díj

A felhívás szövege megtalálható az önkormányzat honlapjának (www.subotica.rs) Pályázatok oldalán.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..