home 2024. május 03., Tímea napja
Online előfizetés
Érkeznek az ünnepi újdonságok
Zvekán Péter
2023.12.22.
LXXVIII. évf. 50. szám
Érkeznek az ünnepi újdonságok

Közeledik a karácsony, melyre, mint mindig, az idén is készülnek az előadók. Valamelyik nap hallgattam egy beszélgetést DR BRS-sel, aki elmondta, ő is tervez egy ilyen anyagot már évek óta, de még nem érzi az igazinak, ezért vár még egy kicsit, hogy előrukkoljon vele. Mások viszont már készen állnak, és lassan érkeznek is az idei újdonságok.


Csondor Kata – life.hu

Csondor Kata: Igazából karácsony

Csondor Kata neve 2009-ben robbant be a köztudatba, akkor, amikor karácsonyi zenéje szinte éjjel-nappal hallható volt egy magyarországi telekommunikációs vállalat reklámfilmjében. Azóta Kata neve szinte összeforrt az ünneppel. Ez volt az Add tovább, melyet a mai napig játszanak a rádiók. Arról nem is beszélve, hogy az évek alatt milyen sokan dolgozták fel éppen ezt a szerzeményt. Kata most egy vadonatúj karácsonyi dallal jelentkezett, hogy az ünnep témáját egy merőben más szemszögből mutassa be. Az Igazából karácsony éppen arra helyezi a hangsúlyt, amit gyakran elfelejtünk a decemberi rohangálásban, ami szerinte az, hogy a meghittségnél nincs fontosabb ezekben az időkben.

 

Cserpes Laura: Mondd, hogy nem kell többé

Cserpes Laurát leginkább az eurovíziós dalfesztivál magyarországi előválogatójában ismerhette meg a közönség még 2013-ban, ahová az Élj pont úgy! című dalával nevezett be, és egészen a döntőig jutott el vele. Most örömmel mutatta be legújabb számát, a Mondd, hogy nem kell többé címűt, melyben egyesíti a szerelem és az ünnepi időszak varázslatos hangulatát. Különlegessége, hogy habár Laura óvatos a magánéletével kapcsolatban, mégis az új szerzeményhez tartozó klip kedvéért most kivételt tett. Az énekesnő mellett ugyanis feltűnik egy másik szereplő is, aki nem más, mint az életében jelenleg legfontosabb ember, a párja.

 

Hungária: Karácsonyra rock and rollt kérek

Huszonnyolc év után új dallal jelentkezett a Hungária együttes. A Karácsonyra rock and rollt kérek című szerzeményt néhány héttel ezelőtt rögzítették, illetve az elmúlt hetekben egy igazi ’80-as évek hangulatát idéző videóklipet is kapott. Így Dolly, Fenyő Miklós, Novai Gábor és Szikora Róbert végre ismét együtt látható a képernyőn — a rajongók legnagyobb örömére.

 

Bereczki Zoltán: Selyemszalagok

Csak néhány hete jelent meg Bereczki Zoltán nagylemeze, a Téli dalok, melyen az olyan klasszikusok, mint a Csillagtérkép, a Jössz-e velem vagy a Moon River mellett vadonatúj felvételek is helyet kaptak. Az újdonságok közül a Selyemszalagok című dalnak Bereczki egy téli klipet is megálmodott, melyet az egyik legmeghatározóbb előadásának, A lepkegyűjtőnek helyszínt adó Centrál Színházban forgatott le.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..