home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
„Éltető sodrásban” — házasság hete a Család-barátban
MTVA
2018.02.09.
LXXIII. évf. 6. szám
„Éltető sodrásban” — házasság hete a Család-barátban

Az eddigi évadokhoz hasonlóan: a Család-barát magazin remek témákkal és sok jó ötlettel kapcsolódik a házasság hetéhez február 11. és 18. között.

Idén, a családok évében 11. alkalommal hirdették meg az eseménysorozatot, amely a keresztény egyházak és civil szervezetek széleskörű összefogásával valósul meg. Az elmúlt évekhez hasonlóan fővédnöke a köztársasági elnök felesége, Herczegh Anita asszony.  Az adásokban a házasságot, a családot, és a gyermeknevelést érintő legfontosabb kérdéseket járják körül és természetesen nagy hangsúlyt fektetnek a párkapcsolatok lelki oldalára. Bemutatnak boldog házaspárokat és házasságra készülőket. Emellett a párkapcsolati problémákkal szembesülőknek is igyekeznek segítséget nyújtani ismert emberek, civil házaspárok és szakértők bevonásával. A stúdió díszlete is átalakul: gyönyörű esküvői ruhák, pompás asztaldíszek, stílusos kiegészítők szolgálnak gondolatébresztőül a nagy napra készülőknek. Kreatív ötletekben, kiváló lakodalmas receptekben, csodás csokrokban idén sem lesz hiány!


Markacz Gitta és Turóczi Tamás

A szervezők minden évben felkérnek egy házaspárt a rendezvénysorozat arcának megtisztelő  szerepére.  A házasság hetének „arcai”: ebben az évben dr. Fazekas Rita mediátor és férje,  Zámbori Soma szinkronszínművész, akik a hét első napján lesznek a Család-barát vendégei. Az egy héten át tartó izgalmas programsorozat ünnepélyes záróakkordja, amikor egy fiatal jegyespár mondja ki a boldogító igent a Család-barát stúdiójában. Az idei lesz a hatodik Család-barát esküvő, melyet egy anyakönyvvezető és lelkész jelenlétével hitelesít. A jelentkezőket előzetes felhívás alapján választották ki. Nem titok többé, hogy az idén a műsorban házasuló, szerencsés ifjú pár: Markacz Gitta és Turóczi Tamás.


Adás: Duna televízió, hétfőtől szombatig: 10.30

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..