home 2024. május 23., Dezső napja
Online előfizetés
Átadták a képzőművészeti pályázat díjait
2023.12.22.
LXXVIII. évf. 51. szám
Átadták a képzőművészeti pályázat díjait

A Magyar Nemzeti Tanács az őszi időszakban osztálykirándulást szervezett Újvidékre és Belgrádba a vajdasági magyar általános iskolák harmadikos és negyedikes tanulói számára, majd arra kérte a diákokat, hogy pályázat keretében készítsenek egy pannót a kirándulásról. A Magyar Nemzeti Tanács hivatalába 87 pályamunka érkezett.


Fotók forrása: Pannon RTV és Magyarkanizsa önkormányzatának sajtószolgálata

A projekt megvalósulását a Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkársága támogatta, a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. közreműködésével. A Magyar Nemzeti Tanács mintegy 2,5 ezer diák kirándulását támogatta az idén, a harmadikosok Újvidékre, a negyedikesek Belgrádba utazhattak.

Az eredményhirdetés után az MNT képviselői személyesen juttatták el a díjakat a nyerteseknek, a gunarasi Dózsa György Általános Iskola 3. osztályának, a zentai Petőfi Sándor Általános Iskola felsőhegyi Csokonai Vitéz Mihály kihelyezett tagozata 4. osztályának, a magyarkanizsai Jovan Jovanović Zmaj Általános Iskola 4.b osztályának és a szabadkai Széchenyi István Általános Iskola kelebiai kihelyezett tagozata 3. osztályának.

Könyvcsomagban részesült a Nikola Tesla Általános Iskola tordai Ady Endre kihelyezett tagozatának 3. osztálya és a szenttamási Jovan Jovanović Zmaj Általános Iskola 4. osztálya.

Forrás: Pannon RTV

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..