home 2024. április 26., Ervin napja
Online előfizetés
Átadták a felújított tornatermet
Kókai Zsolt
2015.09.17.
LXX. évf. 37. szám
Átadták a felújított tornatermet

Szeptember 16-án átadták a baraparti általános iskola felújított tornatermét. A munkálatok során rendbe hozták a nyílászárókat, a padlóburkolatot, a fűtési rendszert, az öltözőket és a mellékhelyiségeket, valamint bemeszelték a falakat. A 3,8 millió dináros költséget a II. helyi közösség, a Sportközpont és Ada község önkormányzata közösen fedezte.

Az átadóünnepségen Bilicki Zoltán polgármesteren kívül jelen volt Urbán Mónika alpolgármester, Búcsú Attila, a képviselő-testület elnöke, Tóbiás József tartományi parlamenti képviselő, Körtvélyesi Tícián, a Sportközpont igazgatója, valamint Varga Elfride, a II. helyi közösség titkára. Bilicki Zoltán beszédében külön megköszönte Maksó Éva igazgatónő maximális együttműködését.








Fotók: adai önkormányzat

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..