home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
Átadták a Magyar Arany Érdemkeresztet
2021.05.28.
LXXVI. évf. 21. szám
Átadták a Magyar Arany Érdemkeresztet

Csallóközi Eszter, Magyarország szabadkai főkonzulja  beszédében kiemelte a kitüntetéseket olyan személyek kapják, akik a magyarság érdekében valami kiemelkedőt tettek.

Az eseményen jelen volt Pásztor István, a Vajdasági Magyar Szövetség elnöke, Pintér Attila, Magyarország belgrádi nagykövete és Hajnal Jenő, a Magyar Nemzeti Tanács elnöke.

Magyar Arany Érdemkereszttel tüntették ki Török Györgyöt és Talpai Sándort. Elismerésben részesült Szabó Hangya Teréz és Lőcsei Ilona is, akik a Pannon RTV munkatársai, valamint Bordás Győző, dr. Bimbó Mihály, dr. Jeges Zoltán, Özvegy Károly és Raffai Judit.

Az elmúlt tíz év magyar nemzetpolitikájának köszönhetően olyan támogatási rendszerek és közösségépítő jellegű folyamatok indulhattak el, amelyek teljesen megváltoztatták a külhonban élő magyarságát lehetőségeit - hangsúlyozta Csallóközi Eszter, Magyarország szabadkai főkonzulja.

 (Pannon RTV nyomán)


Fotók: Dinovizija

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..