home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
Átadták a Forum Könyvkiadó Intézet elismeréseit
Pannon RTV
2022.12.14.
LXXVII. évf. 50. szám
Átadták a Forum Könyvkiadó Intézet elismeréseit

A Híd Irodalmi Díjat Szögi Csaba kapta a 2021-ben kiadott Szakura angyalai című kötetéért. Miroslav Jovančić a Forum Képzőművészeti Díjat vette át. Az elismerést a Mirror for a Blind Man című, az elmúlt tizenhárom év válogatott terméséből összeállított kiállításával érdemelte ki. A bírálóbizottság Hernyák Györgynek ítélte oda a Vajdasági Magyar Művészeti Díjat, mivel rendezőként, valamint tanárként is jelentősen hozzájárult a vajdasági színházi élet fejlesztéséhez és népszerűsítéséhez.

Az esemény egyben a Forum Könyvkiadó Intézet évzáró ünnepsége is volt, amelyen összefoglalták az intézet idei munkáját és teljesítményét.
A Forum Könyvkiadó Intézet díjai a legrangosabb vajdasági magyar művészeti elismerések között szerepelnek. Az eseményt Miroslav Jovančić hegedűs fellépése is színesítette.

Fényképezte: Pannon RTV

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..