home 2024. április 26., Ervin napja
Online előfizetés
Árvízben károsult házak javítását támogatja a szerb kormány
Szerbiai RTV
2021.03.05.
LXXVI. évf. 9. szám
Árvízben károsult házak javítását támogatja a szerb kormány

250 millió dinárt különítettek el a célra.

A 2021 januárjában elárasztott házak javítását támogatja a szerb kormány. A mai döntés értelmében 250 millió dinárt különítettek el erre a célra. A pénzt vissza nem térítendő támogatásként használhatják fel a károsultak. Az érintett önkormányzatok azt állapították meg, hogy az áradások következtében 1400 családi ház sérült meg vagy ment tönkre, azok mértékétől függően öt kategóriát alakítottak ki.

A mai kormányülésen emellett elfogadták a mezőgazdasági tanácsadói tevékenység fejlesztésére vonatkozó program meghatározásáról szóló rendeletet is, amellyel a szaktanácsadás fejlesztését szeretnék elérni.

Fotó: Tanjug/Vlada Republike Srbije/Slobodan Miljevic

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..