home 2024. április 23., Béla napja
Online előfizetés
Április 18-áig lehet jelentkezni
2023.04.11.
LXXVIII. évf. 14. szám
Április 18-áig lehet jelentkezni

A Magyar Nemzeti Tanács 2023. évi pályázataira április 18-án, 14 óráig várják a pályázati anyagokat.

Az MNT kiírást jelentetett meg az oklevelek és tudományos fokozatok honosítási vagy elismerési költségeinek támogatására. Pályázatot írt ki a nem kiemelt és a kiemelt jelentőségű általános iskolai közoktatási intézmények részére, valamint a kistérségi médiumoknak. A nemzeti önazonosságot őrző, hagyományos rendezvények megszervezésére vonatkozó 2023. évi kulturális pályázat, a kiemelt jelentőségű rendezvények megszervezésére vonatkozó kulturális pályázat, valamint a Magyar Nemzeti Tanács általános kulturális pályázata is megjelent, és elérhető a nem kulturális tevékenységet folytató civil szervezetekre vonatkozó pályázat.

A pályázati felhívások a következő linken érhetőek el: https://www.mnt.org.rs/palyazatok/kiirasok

Forrás: MNT hivatala

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..