home 2024. május 21., Konstantin napja
Online előfizetés
Álom maradt a döntő
Tóth Tibor
2021.08.05.
LXXVI. évf. 31. szám
Álom maradt a döntő

Álom maradt a döntő a magyar női vízilabda-válogatott számára, miután az elődöntőben Bíró Attila együttese 8:6-os vereséget szenvedett Spanyolországtól.

A találkozó elején beragadt a magyar együttes, és az első negyed után 2:0-ra, a második negyed után pedig 5:2-re vezetett a legutóbbi olimpia döntőse. A harmadik negyedben sem ment a játék a magyaroknak, lövéseik rendre a kapufán csattantak vagy a spanyol kapus kezeiben kötöttek ki, így az utolsó nyolc percre 8:4-es hátránnyal fordultak a magyar lányok. Ebben a játékrészben a magyarok előtt több lehetőség adódott a komolyabb felzárkózásra, de csak kétszer sikerült betalálni a spanyol kapuba. A másik elődöntőben az Egyesült Államok válogatottja 7:4-es hátrányból fordítva 15:11-re verte az Orosz Csapatot. A döntőben, a riói olimpiához hasonlóan, Spanyolország — Egyesült Államok-mérkőzést rendeznek, míg a harmadik helyért Magyarország és az Orosz Csapat száll medencébe.


Fotók: MTI/Illyés Tibor

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..