home 2024. április 26., Ervin napja
Online előfizetés
Álmodjon fecskét mobiltokra
2021.08.27.
LXXVI. évf. 34. szám
Álmodjon fecskét mobiltokra

Sok más vonulómadárral együtt ősszel a fecskék is útnak indulnak, így kiemelten fontos azoknak a madaraknak a védelme, amelyek ugyanabba a fészekbe térnek tavasszal vissza.

A Telenor, a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület és a Cellect Hungary kampánya a füsti- és molnárfecskék fészkeinek megóvása érdekében indított pályázatot, melyre a védett állatokhoz kapcsolódó grafikai tervekkel lehet benevezni. A három legjobbnak ítélt pályamű benyújtója egy-egy iPhone 12, Samsung Galaxy S21 és Samsung Galaxy A52 mobiltelefon közül választhat, az első helyezett műve pedig limitált szériás, 100%-ban lebomló, növényi alapú anyagból készült telefontokokat fog díszíteni.

A telenor.hu/veddafecsket weboldalra 2021. szeptember 26-áig bárki feltöltheti grafikai tervét a füsti- és molnárfecskék vagy az élőhelyük megóvásának témakörében.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..