home 2024. április 18., Andrea napja
Online előfizetés
Államtitkárokat nevezett ki a kormány
2020.11.26.
LXXV. évf. 48. szám
Államtitkárokat nevezett ki a kormány

NÉGY VMSZ-es államtitkár csatlakozott ma Belgrádban a kilenc fős képviselői csapatunkhoz, amely még mindig nem teljes, hiszen a koalíciós megállapodás értelmében az infrastrukturális, a pénzügyi és az igazságügyi államtitkárok kinevezéséről a közeljövőben határoznak – olvashatjuk dr. Pásztor Bálint bejegyzésében.

A mai döntés alapján a következő VMSZ-es államtitkárok kezdhetik el a munkát:

Vicsek Annamária oktatási, Juhász Attila mezőgazdasági és Dr. Vickó Ferenc egészségügyi államtitkárok újbóli megbízatást kapnak, a törökkanizsai Jaksa Róbert pedig a jövőben környezetvédelemért felel.

A Vajdasági Magyar Szövetség elnöksége a kormányzati tisztségviselők jelölésénél, határozottan figyelembe vette mind a tömb-, mind a szórványmagyarság érdekeit, hogy vajdasági magyar közösség egésze képviselve legyen.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..