home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Zentán megkezdődött az énekelt versek fesztiválja
Tha
2023.05.18.
LXXVIII. évf. 20. szám
Zentán megkezdődött az énekelt versek fesztiválja

A Mécsvirág együttes fellépésével kezdődött meg az Énekelt Versek 27. Zentai Fesztiválja. A helyi művelődési ház kamaratermében lemezbemutatóval egybekötött ünnepi műsor láthatott a közönség a 18 éves, Pro Urbe-díjas formációtól, melynek tagjai: Verebes Krnács Erika előadóművész, Baráth Hajnal Anna és Zsoldos Ervin versénekes. A főként Petőfi Sándor költeményeiből készített verses-énekes összeállítás az Olhatatlanúl címet viselte.

Az Énekelt Versek 27. Zentai Fesztiváljának versenyprogramja május 19-én, pénteken 16 órakor kezdődik, az esemény díszvendége L. Móger Tímea költő, író, szerkesztő.

Május 20-án, a fesztivál gálaműsorában a kétszeres Kossuth-díjas és Prima Primissima díjas Kaláka együttes „Én sem volnék, ha nem volnál” című koncertjét nézhetik meg az érdeklődők. Az est vendége: Gryllus Dorka és Simon Kornél színművész házaspár.
Május 21-én, vasárnap 10 óra kezdettel a Kaláka együttes „Volt egy fakatona” címmel gyermekkoncertet tart Zentán, 17 órakor pedig a topolyai közönség láthatja az „Én sem volnék, ha nem volnál” műsorukat.
Az esemény a Petőfi Emlékév és a Mozdulj! Petőfi! Programsorozat jegyében zajlik. 


Fotó forrása: Pannon RTV  

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..