home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Zentán koncertezett Szalóki Ági
Tóth Lívia
2017.02.20.
LXXII. évf. 7. szám
Zentán koncertezett Szalóki Ági

Nagysikerű koncertet tartott Zentán Szalóki Ági.

A művésznő szerelmese a népzenének, otthonosan mozog a jazz világában és gyakran énekel gyermekeknek, a Csak egy nap a világ című műsorában viszont nagy dívákat — Karády Katalin, Edith Piaf, Amalia Rodrigues — idézett meg. A harmincas, negyvenes és ötvenes évek lüktető magyar swing slágerei, a francia chanson és a portugál fado parázsló dallamai két fantasztikus hangszeres-zeneszerző, Bacsó Kristóf szaxofon- és Juhász Gábor gitárművész feldolgozásában hangzottak el a színpadon.


Herédi Krisztián felvételei

Közreműködött: Schreck Ferenc – harsona; ifj. Tóth István – gitár; Cseke Gábor – zongora; Kovács Zoltán – nagybőgő; Cseh Balázs – dob. Az est vendégművésze Korb Attila (kornett, ének) volt.

A rendezvényt a Magyarság Háza, a Bethlen Gábor Alap és a Magyar Nemzeti Tanács támogatta.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..