home 2024. április 18., Andrea napja
Online előfizetés
Zentai Egészségház: Viseljük a maszkot!
Tóth Lívia
2020.04.07.
LXXV. évf. 15. szám
Zentai Egészségház: Viseljük a maszkot!

A Zentai Egészségház felhívással fordult Zenta község lakosságához. Arra kérnek mindenkit, hogy viseljék a védőmaszkot, függetlenül attól, hogy a személy zárt térben vagy a szabadban tartózkodik.

Az illetékesek kérik a lakosokat, hogy minden esetben fokozottan figyeljenek erre, és viseljék a maszkot még akkor is, ha egészségesnek érezik magunkat.

Ügyeljünk arra is, hogy a maszkot helyesen tegyük fel, vagyis úgy, hogy az orrot és a szájat egyaránt befedje!

Zárt térben való tartózkodáskor elengedhetetlen a maszk használata mindenki számára, az alkalmazottaknak és a vásárlóknak egyaránt! Az üzlettulajdonosoktól elvárt ebben a helyzetben, hogy alkalmazottaik maszkot viseljenek!


A nyitókép illusztráció: Pixabay.com

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..