home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Zentagunarasi hírek
2020.09.25.
LXXV. évf. 39. szám
Zentagunarasi hírek

A takarítási világnapot szemétszedéssel ünnepelték meg Zentagunarason szeptember 18-án és 19-én. Az akció a teljes települést felölelte, a szorgoskodók végigjárták a falu összes utcáját és a közterületeket is.

A megmozdulást a helyi közösség szervezte a civil szervezetekkel együtt. Bekapcsolódott az Október 18. Általános Iskola, a Csipkerózsa kézimunkacsoport, az Armida Nőszervezet, a Mag Hagyományápoló Egyesület, a bowling-, az ifjúsági és a nyugdíjasegyesület, valamint a Gracza János Színjátszó és Irodalmi Egyesület is. A szükséges zsákokról és kesztyűkről a helyi közösség gondoskodott.

A zentagunarasi Armida Nőszervezet már évek óta megszervezi az Őszidő elnevezésű rendezvényt, melyen vendégül látják a 70. életévüket betöltött, szépkorú lakosokat, és szerény programmal ünneplik meg őket.
Mivel az idei év minden tekintetben rendhagyónak számít, ezt az eseményt sem a szokványos módon tartják meg. A nőszervezet tagjai fontosnak érezték, hogy a hagyományt ne szakítsák meg, viszont nem szeretnék veszélynek kitenni az idős embereket, ezért úgy határoztak, hogy személyesen köszöntik fel őket az ünnep alkalmából.

Az Armida Nőszervezet tagjai október 3-án és 4-én keresik fel azokat a zentagunarasi lakosokat, akik betöltötték a 70. életévüket, és szerény ajándékkal kedveskednek nekik.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..