home 2024. április 27., Zita napja
Online előfizetés
Zenta község polgármestere meglátogatta az év első babáját
Pannon RTV
2024.01.03.
LXXIX. évf. 1. szám
Zenta község polgármestere meglátogatta az év első babáját

Január elsején, 14 óra 55 perckor született meg az első baba a Zentai Közkórház szülészetén. Márk, a tornyosi Purgel Bettina negyedik gyermeke, 3950 grammal és 51 centiméterrel látta meg a napvilágot. A családban Márk születésével 2-2 kislány és kisfiú van.

Az első babát és édesanyját január 3-án látogatta meg a kórházban Czegledi Rudolf, Zenta község polgármestere, aki átadta az önkormányzat ajándékát. Az év első babája 70 ezer dináros támogatásban, míg a község újszülöttjei 35 ezer dináros önkormányzati juttatásban részesülnek.

Január harmadikáig a Zentai Közkórházban 4 baba jött a világra, két fiú és két kislány. Tavaly összesen 688 gyermek született az egészségügyi intézményben, ebből 122-nek a szülei laknak Zenta községben.  

Fényképezte: Pannon RTV

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..