home 2024. április 24., György napja
Online előfizetés
Zenta község biztonsági tanácsának közleménye
2023.05.10.
LXXVIII. évf. 19. szám
Zenta község biztonsági tanácsának közleménye

Zenta Község Biztonsági Tanácsa a városháza épületében tartott ülést, melyen Zenta község polgármestere, Cegledi Rudolf elnökölt, és melyen a helyi önkormányzat, Zenta község területéről az összes oktatási intézmény, a belügyminisztérium szervei, az igazságügyi szervek, az egészségügyi intézmények, a szociális intézmények, a helyi közösségek és a vallási közösségek képviselői voltak jelen.

Megvitatták az oktatási intézményekben uralkodó biztonsági helyzetet. Az elhangzó jelentések szerint Zenta község területén a biztonsági helyzet stabil, és a megszokott keretek között mozog. A rendőrség képviselői minden oktatási intézményben jelen vannak, aminek kapcsán pozitív visszajelzéseket kaptak a szervek. Az oktatási intézmények és más illetékes hatóságok, intézmények közötti kommunikációt a leghatékonyabb szintre kell emelni a zentai polgárok biztonságának védelme érdekében. Valamennyi illetékes hatóság és intézmény arra törekszik, hogy a hatáskörén belül minden intézkedést megtegyen a lakosság és gyermekeink biztonságának megőrzése érdekében — ez volt az ülés közös záradéka.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..