home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Zenta: Egy közlemény és egy felhívás
Tóth Lívia
2020.04.04.
LXXV. évf. 14. szám
Zenta: Egy közlemény és egy felhívás

Közlemény a mezőgazdasági kistermelőknek — A Zentai Egészségház felhívása

Közlemény a mezőgazdasági kistermelőknek

Zenta község önkormányzata, egyeztetve a Mezőgazdasági Minisztériummal, a termelők érdekeit szem előtt tartva, megteremtette azt a lehetőséget, hogy a piacra termelt árut, gyümölcsöt, zöldégféléket a kistermelőktől a AD Senta Promet kereskedelmi vállalat átveszi gazdasági áron.

A termelők érdeklődjenek a 064-64-71-753-as telefonszámon Dejan Čikojevićnél.


 

A Zentai Egészségház felhívása

Felhívjuk Zenta Község minden lakosát, hogy tartsa be az egészségügyi előírásokat: rendszeresen és alaposan mosson kezet vízzel és szappannal, tisztítsa meg kezét alkoholos törlőkendővel, kézfertőtlenítővel!

Köhögéskor, tüsszentéskor takarja el száját és orrát a behajlított könyökével vagy egy zsebkendővel, majd azonnal dobja ki a zsebkendőt! Szemhez, szájhoz, archoz csak kézmosás után nyúljon!

Kerülje a nagy tömeget, zárt légterű helyiségeket! Használjon maszkot, ha légzőszervi tünetei vannak (köhögés, tüsszentés), ezzel védi a környezetében lévőket! 

Arra kérjük a polgárokat, hogy amennyiben lázuk van, MARADJANAK OTTHON, még véletlenül se menjenek dolgozni és hívják a zentai Légúti betegségek rendelőjét, egyeztessenek vizsgálati időpontot a tömeges találkozás elkerülése érdekében. Amennyiben éjszaka lázasodnának be, vegyenek be két lázcsillapítót és reggel 7.00 órakor jelentkezzenek a rendelőben! Rendelkezésükre állnak minden nap 07.00 és 22.00 óra között, az alábbi telefonszámon:
062-80-66-879

A munkaadókat megkérjük, hogy munkásaikat, ha lázuk van, azonnal küldjék haza!

Arra kérjük a polgárokat, hogy a maguk és családjuk egészségének megőrzése érdekében kerüljék el a családi rendezvényeket, a baráti összejöveteleket és ebben a helyzetben mellőzzék a társasági élet minden formáját.

VIGYÁZZUNK EGYMÁSRA!

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..