home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
Zenélő Magyarország
MTVA
2020.06.25.
LXXV. évf. 26. szám
Zenélő Magyarország

Zenélő Magyarország címmel három napos szabadtéri koncertsorozatot rendez Budapesten és 12 vidéki helyszínen a Magyar Rádió Szimfonikus Zenekara és Énekkara 2020. június 26 – 28. között.

A veszélyhelyzet elmúltával a Magyar Rádió Művészeti Együttesei szabadtéri koncertek formájában csalogatják vissza az élő zene varázsát a mindennapokba.

A Magyar Rádió Szimfonikus Zenekara és Énekkara országjáró turnéba kezd ezen a hétvégén. Pénteken, június 26-án Budapesten 3 helyszínen, majd szombaton és vasárnap, június 27-én és 28-án az ország 12 különböző pontján zenélnek és énekelnek zenekari és énekkari művészeink kamara-formációkban.

A Zenélő Magyarország programsorozat érinti az ország mind a hét régióját.

A fővároson kívüli koncertek helyszínei úgy lettek kiválasztva, hogy jól megközelíthető, pezsgő, szabadtéri terek legyenek. A járókelők így kötetlenül élvezhetik a szépséges zenéket. A közönség a koncertek időpontjairól és helyszíneiről a radiomusic.hu honlapról, a Magyar Rádió Művészeti Együtteseinek Facebook oldaláról, vagy a helyi sajtó segítségével tud tájékozódni.

A Magyar Rádió Művészeti Együttesei a koncertsorozatot július első hétvégéjén is folytatni kívánja.


Fotó: A Magyar Rádió Szimfonikus Zenekara és Énekkara az 1956-os forradalom és szabadságharc leverésének 63. évfordulóján, a nemzeti gyásznapon, 2019. november 4-én tartott emlékkoncerten a Szent István-bazilikában (MTI/Mohai Balázs)

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..