home 2024. április 27., Zita napja
Online előfizetés
Zenei újdonságok
Zvekán Péter
2023.09.29.
LXXVIII. évf. 39. szám
Zenei újdonságok

Nessa Barrett x Whethan: sick of myself — Dan + Shay: For The Both of Us — A Boogie Wit da Hoodie: Her Birthday — Don Diablo: Still Cutting Shapes


fotó: Kristen Jan Wong

Nessa Barrett x Whethan: sick of myself

Nessa Barrett egy Puerto Ricó-i énekes, aki ma már az Egyesült Államokban él és tevékenykedik. A karrierje 2019-ben indult, akkor, amikor elkezdett éneklős videókat feltölteni a TikTokra. Esetében ez annyira bejött, hogy 2020-ban már meg is kapta első lemezszerződését a Warner Recordstól. Eddig három lemeze jelent meg: 2021-ben a Pretty Poison, 2022-ben a Young Forever és 2023-ban a Teenage Girl.

A termékeny énekesnő most ismét egy újdonsággal jelentkezik, melynek címe sick of myself. Ezen az ismert és elismert producerrel, Whethannel dolgozott együtt. Whethan kellemesen fülbemászó ütemei tökéletesen kiegészítik Barrett hangját, így nem is csoda, hogy egy igazán emlékezetes, modern kifejezéssel élve banger született meg.

 

Dan + Shay: For The Both of Us

A Dan + Shay egy amerikai country-pop duó, melyet Dan Smyers és Shay Mooney alkot. Ők is a Warner Recordshoz tartoznak, és az ő égiszük alatt eddig öt stúdióalbum jelent meg. Az évek alatt több sláger is kikerült a kezeik közül, és elsősorban az Egyesült Államokban mentek nagyot. Ez viszont már elég volt ahhoz, hogy olyan előadókkal dolgozhassanak együtt, mint Justin Bieber, Charlie Puth, Lindsey Stirling vagy Kelly Clarkson. A mára már háromszoros Grammy-díjas duó, a Dan + Shay most ismét egy újdonsággal jelentkezik, egy, a countryra jellemző érzelmekkel teli dallal, melynek címe For The Both of Us. Külön érdekesség, hogy a szerzeményhez készült kliphez a saját esküvői felvételeik részleteit is felhasználták. Annyi még, hogy a For The Both of Us című daluk a szeptember 15-én debütált, Bigger Housesra keresztelt ötödik stúdióalbumuk egyik első előhírnöke volt.

 

A Boogie Wit da Hoodie: Her Birthday

Az egyre ismertebb bronxi rapper, Boogie Wit da Hoodie egy teljesen új dallal, a Her Birthdayjel tér vissza. A vadiúj track a B4 BOA című projektumának a nyitódala, mely összesen három számot tartalmaz. A rajongóknak viszont nem kell sokáig várni, hiszen a már bejelentett új album, a Better Off Alone megjelenése még ebben az évben megvalósul.

 

Don Diablo: Still Cutting Shapes

Don Pepijn Schippert, művésznevén Don Diablót talán már senkinek sem kell bemutatni. A neves holland DJ és producer karrierje a 2000-es évek elején indult be, azóta nagyon keményen pörög, hiszen nem volt olyan év, hogy ne került volna ki a kezei közül néhány nagy sikerű track vagy remix. A future house stílus egyik úttörőjének számító producer ezúttal a Still Cutting Shapes címmel dobta piacra új felvételét, mely izgalmas, friss hangzást kölcsönöz az eredetileg 2017-ben született slágerének.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..