home 2024. április 27., Zita napja
Online előfizetés
Zenei újdonságok
Zvekán Péter
2023.09.15.
LXXVIII. évf. 36. szám
Zenei újdonságok

Gucci Mane: There I Go (feat. J. Cole & Mike WiLL Made-It) — GAYLE: leave me for dead — Charli XCX: Speed Drive (From Barbie The Album) — Jessica Mauboy: Give You Love (feat. Jason Derulo)

Gucci Mane: There I Go (feat. J. Cole & Mike WiLL Made-It)

Radric Delantic Davis, aka Gucci Mane egy amerikai rapper, aki az Egyesült Államokban egy igazi gigasztárnak számít. Már csak azért is, mert hatalmas újítónak tekintik a hiphop világában, aki jelentősen hozzájárult a trap elterjedéséhez és popularizálásához.

A mára már többszörös platinalemezes Gucci Mane, a Grammy-díjas J. Cole, valamint a népszerű producer, Mike WiLL Made-It összefogásából született meg a There I Go. A címével is sokat sejtető track az alabamai rapper, Gucci közelgő albumának, a Breath of Fresh Airnek a részeként debütál, mely hozzá képest egy teljesen új zenei irányt hivatott képviselni.

 

GAYLE: leave me for dead

Taylor Gayle Rutherfurd, aka GAYLE egy amerikai énekes, aki 2021-ben tört be a zeneiparba, akkor, amikor megjelent az ABCDEFU című dala. A track bekerült a világ szinte valamennyi zenei listájába, de az Egyesült Királyságban és Írországban egészen az első helyig repült. Sőt, abban az évben még egy Grammy-jelölést is kapott, Az év felvétele kategóriában.

Ezután megnyíltak a lehetőségek számára. Ő volt az előzenekara, előfellépője Taylor Swiftnek az Eras Touron, legutóbb pedig P!NK turnéja keretében járta be a világ színpadait. Most pedig máris egy újdonsággal jelentkezik, melynek címe: leave me for dead. Az előadó a múltbéli sérelmeit önti egy szerzeménybe, melyben nincs hiány kellő ritmusban és gitárriffben sem.

A dalhoz egy szokatlanul sötét videóklip is készült, melyben az énekesnő a saját temetését rendezi meg. Erre néhány nap alatt több mint 1 millióan voltak kíváncsiak a YouTube-on!

 

Charli XCX: Speed Drive (From Barbie The Album)

Charlotte Emma Aitchison, aka Charli XCX egy angol zeneszerző és énekesnő, aki nemrég friss klippel jelentkezett, melynek címe Speed Drive. A dal, mely a Barbie film zenei albumán is hallható, egy parádés videót is kapott, melyben a popdíva mellé Devon Lee Carlson social media influencer is csatlakozott. És mivel a film elég nagyot ment, a klipre is sokan voltak kíváncsiak, eddig valamivel több mint 6 millióan!

 

Jessica Mauboy: Give You Love (feat. Jason Derulo)

Jessica Mauboy egy ausztrál énekesnő, aki részt vett a 2006-ban futó Australian Idol negyedik évadában. A műsorban annyira közkedvelt lett, hogy rögtön kapott is egy szerződést a Sony Music Australiától, 2007-ben pedig tagja lett a Young Divasnak. Végül szólóénekesként is dolgozni kezdett, és ez be is jött neki. Annyira, hogy hazájában az ő lemezeit veszik a legjobban.

Most ismét egy újdonsággal jelentkezik, melyet a többszörös platinalemezes világsztár Jason Derulóval közösen vett fel. Már tudni lehet, hogy az énekesnő ötödik albuma 2024 februárjában érkezik, és hivatalosan ez a közös szerzemény, azaz a Give You Love lett a korong első előhírnöke.

Nyitókép: wallpaperaccess.com

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..