home 2024. április 25., Márk napja
Online előfizetés
Zenei újdonságok
Zvekán Péter
2022.09.16.
LXXVII. évf. 37. szám
Zenei újdonságok

Joel Corry & Becky Hill: HISTORY — Panic! At The Disco: Don’t Let The Light Go Out — Anitta x Missy Elliott: Lobby

Joel Corry & Becky Hill: HISTORY

Az immár ötszörösen is BRIT-díjra jelölt lemezlovas, Joel Corry egy cseppet sem pihen. A platinalemezes DJ/producer a legutóbbi, rádiókat letaroló dalát, a David Guettával és Bryson Tillerrel közösen felvett What Would You Do?-t még márciusban mutatta be, majd egy nyári turnéra indult. Mindeközben állandó rezidense az ibizai és a Las Vegas-i kluboknak, és természetesen ő sem hiányozhat az olyan kultikus fesztiválokról, mint például a belga Tomorrowland vagy a svéd Lollapalooza.

A rengeteg elfoglaltsága ellenére viszont valahogy mégis talált időt arra, hogy a nyár végén bedobjon még egy újdonságot. Ezúttal egy régi kiszemeltjét, a kétszeres BRIT-díjas Becky Hillt kérte fel a közös alkotásra. A brit énekesnő, aki az idei nyár egyik nagy kedvencének, a Crazy What Love Can Donak az egyik fő kollaborátora, rögtön fejest ugrott a stúdiófelvételbe.

Az újdonság a HISTORY címet kapta, mely tökéletesen összehozza a két előadó zenei világát úgy, hogy egy igazán ütős, vérbeli nyári dalt kapjunk. A számhoz készült klip sem mindennapi. A videóban Beckynek és Joelnek van egy közös vállalkozásuk, mely egy igen érdekes szolgáltatást kínál: a klienseiknek lehetőségük adódik újrakonfigurálniuk történeteiket. A nagy kérdés csupán annyi, hogy ez megoldja-e a jelenlegi problémáikat.

Panic! At The Disco: Don’t Let The Light Go Out

Az idén jelent meg a Grammy-jelölt sztárzenekar, a Panic! At The Disco legújabb korongja, a Viva Las Vengeance, mely a legutóbbi nagy sikerű Pray For The Wicked albumot követi. Sokak szerint az új korongot akár a frontember-dalszerző Brendon Urie önéletrajzának is tekinthetjük, mely bepillantást ad az évtizedes karrierjéhez fűződő kapcsolatába, beleértve a Las Vegas-i felnőtté válást, a szerelmet és a hírnevet is.

Korábban négy számot már hallhattunk a kiadványról, legutóbb a fekete-fehér videóklippel megjelent Don’t Let The Light Go Outot, mely apró utalásaival látszólag a Panic! 2005-beli slágerére, az I Write Sins Not Tragediesre emlékeztet. Egy biztos, az új track már több mint 1,5 millió YouTube-felhasználó érdeklődését felkeltette.

Anitta x Missy Elliott: Lobby

Ilyet már régen láttunk, hiszen most a zeneipar két ikonikus női előadója fogott össze, látszólag két külön világból. Az egyik fél Anitta, jelenleg az egyik legfelkapottabb dél-amerikai énekesnő, aki, valljuk be, a hangja mellett — már elnézést — a hihetetlen fenékmozgásával is hatalmas ismertségre tett szert, a másik fél pedig egy igazi legenda, a többszörös Grammy-díjas rapper, Missy Elliott. Közös daluk címe Lobby, mely Anitta augusztus végén megjelent új albumának a deluxe verzióján szerepel. Szokás szerint az új szerzemény egy klipet is kapott, mely jelenleg 5,6 millió megtekintésnél jár a YouTube-on!


Nyitókép: Anitta and Missy (forrás: djmag.com)

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..