home 2024. április 26., Ervin napja
Online előfizetés
Zenei újdonságok
Zvekán Péter
2022.07.08.
LXXVII. évf. 26. szám
Zenei újdonságok

Muse: Will of the People — Jubël feat. Aleyna Tilki: Diamonds — Panic! At The Disco: Viva Las Vengeance — Megan Thee Stallion: Plan B

Muse: Will of the People

A Grammy-díjas rockbanda, a Muse újabb kislemezt dobott piacra a soron következő, vadiúj albumáról. Ez a Will of the People! Az új korongról már tudni lehet, hogy a világban növekvő bizonytalanság és instabilitás ihlette, s ez jól látszik a már két megjelent dalból is, melyek címe Compliance és Won’t Stand Down.

A legújabb, már hallható szám, a Will of the People pedig tökéletes zenei aláfestést ad egy, a csapat által kitalált, disztópikus sztorinak, mely egy algoritmusok által uralt, tekintélyelven alapuló bolygón játszódik.

 

Jubël feat. Aleyna Tilki: Diamonds

A Jubël egy szempillantás alatt vált Svédország egyik élvonalbeli dance-pop duójává akkor, amikor a Dancing in the Moonlight című slágere elsöprő sikert aratott. Legutóbbi nagy dobása a Weekend Vibe című felvétel volt, mely szintén óriási kedvenc lett, mindemellett pedig a TikTokon is elképesztően nagy népszerűségnek örvend, csaknem 150 milliós megtekintéssel. A TikTok-sikerek nem hagytak alább, hiszen a So Sick című szám is rohamos léptekkel kúszik felfelé — két hét alatt több mint 150 000 videó készült a dalra.

A most megjelenő Diamondsnál bedobtak egy segítőtársat is, aki nem más, mint a török szupersztár, Aleyna Tilki. A mindössze huszonegy éves énekesnő jelentős sikereket könyvelhet el: 1,7 milliárd YouTube-megtekintést, 150 millió Spotify-streamet és majdnem 600 millió TikTok-megtekintést tudhat maga mögött.

Hogy milyen is lett a kollaboráció eredménye? Egy igazi ’80-as éveket idéző, fülbemászó, kemény szintiszólamokkal felvértezett, könnyen emészthető szerzemény, mely nagy valószínűséggel a rádiók kedvence lesz.

 

Panic! At The Disco: Viva Las Vengeance

Új korszak kezdődik a Grammy-jelölt Panic! At the Disco életében, augusztus 19-én érkezik ugyanis hetedik stúdióalbuma, a Viva Las Vengeance. A bejelentéssel egy időben pedig a címadó dalról is lehullt a lepel.

A 2018-ban megjelent, a többi közt a High Hopes című dalt is tartalmazó Pray For The Wicked óta a Viva Las Vengeance a Panic! At The Disco első új zenéje, melyet hívhatunk a frontember, egyúttal dalszerző, Brendon Urie önéletrajzának is, mert bepillantást ad az évtizedes karrierjéhez fűződő kapcsolatába, beleértve a Las Vegas-i felnőtté válást, a szerelmet és a hírnevet is.

 

Megan Thee Stallion: Plan B

A háromszoros Grammy-díjas szupersztár, Megan Thee Stallion végre kiadta a várva várt új szerzeményét, a Plan B-t, melyet nem is akárhogyan mutatott be a közönségnek. Konkrétan a legendás Coachella nyitó hétvégéjén mutatta be az újdonság egy részletét, rajongók százezrei előtt, egy brutális fellépés keretében. A Plan B-t azóta az internet is felkapta, így az egyre sikeresebb a hallgatók között.

Nyitókép forrása: Panic! At The Disco - www.nme.com

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..