home 2024. április 27., Zita napja
Online előfizetés
Zenei újdonságok
Zvekán Péter
2022.06.17.
LXXVII. évf. 22. szám
Zenei újdonságok

Ava Max: Maybe You’re The Problem — David Guetta & Becky Hill & Ella Henderson: Crazy What Love Can Do — Charli XCX: Used To Know Me

Ava Max: Maybe You’re The Problem

Ava Max napjaink egyik legmenőbb, legpopulárisabb énekesnője, aki legutóbb nem mással, mint a világhírű Tiëstóval robbant be a toplisták élére a The Motto című dallal, mely nem mellesleg bekerült a Billboard dance- és elektronikus zenei top 5-jébe, a Spotifyon pedig már több mint 269 millió streamet generált.

Egy rövid szünet után máris itt a legújabb száma, a Maybe You’re The Problem. Az énekesnő a következőket nyilatkozta a dal kapcsán: „Mindenki mindig azt mondja, hogy nem te vagy a probléma, hanem én, de néha valóban nem velem van a gond, hanem veled! A Maybe You’re The Problemet nagyon szórakoztató volt elkészíteni, és a legszemélyesebb zene, melyet valaha csináltam.

Egy ilyen szerzeményhez pedig természetesen egy extravagáns klip dukál, melyet az a bizonyos Joseph Kahn rendezett, aki olyan előadókkal dolgozott együtt, mint Taylor Swift, Britney Spears vagy Jennifer Lopez. A klip képi világát a videójátékok inspirálták, az énekesnő egyébként egy szál fürdőruhában szántja végig a fagyos sípályákat.

 

David Guetta & Becky Hill & Ella Henderson: Crazy What Love Can Do

Becky Hill nevével egyre többször találkozni. Olyan slágereket köszönhetünk neki, mint a Lose Control vagy a Remember. Ella Henderson karrierje is egyenesen halad felfelé, második lemeze, az Everything I Didn’t Say az idén debütált, összesen 16 dallal. Guettát pedig nem kell bemutatni. S hogy miért említem ezt a három nevet egymás után? Mert Guetta egyszerűen nem tud leállni. Évek óta ontja a slágereket. Miközben még mindig fut a Joel Corryval közösen felvett What Would You Do?, máris megérkezett a legújabb dala Becky Hill és Ella Henderson közreműködésével, a Crazy What Love Can Do.

Számomra ez egy nyári dance-szám, mely a szeretet fontosságára és erejére világít rá. Nagyon örültem, hogy első közös sikerünk, a Remember után újra együtt dolgozhattam Beckyvel. Ellával pedig ez volt az első közös munkánk, és kiváló lett! Öröm volt két ilyen hihetetlen művésszel kollaborálni” — nyilatkozta David Guetta.

 

Charli XCX: Used To Know Me

Az énekesnő tavaly ősszel adta ki új lemeze első előfutárát, a Good Onest. A dal akkor elég nagyot ment, és a stílusából érezhető volt, hogy egy nosztalgikus hangzású, a retró és a modern elemeket kellőképpen fuzionáló új lemezre kell számítani. Nos, a CRASH című korong végül napvilágot látott, és éppen olyan lett, mint amire számítani lehetett.

Azóta az albumról több dal is megjelent kislemezként, ezek is elég jó fogadtatásban részesültek, most pedig itt van a legújabb, a Used To Know Me című szerzemény, melyet meghallgatva arra következtethetünk, hogy ez nemcsak a rádiók, de a klubok nagy kedvence is lehet.

Nyitókép: static.onecms.io

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..