home 2024. április 25., Márk napja
Online előfizetés
Zenei újdonságok
Zvekán Péter
2021.08.13.
LXXVI. évf. 30. szám
Zenei újdonságok

David Guetta x MistaJam x John Newman: If You Really Love Me (How Will I Know) — Twenty One Pilots: Saturday

David Guetta x MistaJam x John Newman: If You Really Love Me (How Will I Know) 

Ismerősen cseng a vadiúj Guetta-dal? Mindez azért történhet meg, mert a francia DJ ezúttal egy régi Whitney Houston-számot (How Will I Know) dolgozott át, melyet kellőképp tuningolt meg a mai trendeknek megfelelő beatekkel.

Guettára jellemző, hogy más előadókkal dolgozik együtt, és ezúttal sincs ez másképp. Ott van a sorban a világhírű brit DJ és rádiós műsorvezető, MistaJam, illetve a modern popéra egyik legkiemelkedőbb alakja is, a számos slágert jegyző John Newman is, aki a vokálért felel.

Az első Whitney Houston-album, melyen a How Will I Know szerepelt, folyamatosan szólt a házban, ahol felnőttem. Még mindig megvan a bakelit!” — mesélte MistaJam. „Nagy rajongója vagyok David Guettának, izgalmas, hogy végre együtt dolgozhatunk — különösen így, hogy John Newman is csatlakozott, akit már pályája kezdete óta van szerencsém követni és támogatni” — tette hozzá.

Mindig is szerettem volna feldolgozni Whitney Houston klasszikusát, mivel a feleségemnek és nekem is nagyon különleges ez a dal. Csodálatos volt új sztorit és érzéseket csempészni ebbe a már alapból elképesztő zenébe” — árulta el John Newman.

A végeredmény egy olyan dal lett, amely kellő mértékben hagyta meg az eredeti zeneszám elemeit, de Guetta gondoskodott arról, hogy hangzásban John Newman-es is legyen, szóval az If You Really Love Me (How Will I Know) a régi és az új egy ritkán jól sikerült találkozása.

 

Twenty One Pilots: Saturday

Jelenleg egy olyan időszakot élünk, amelyben főleg a popelőadók és a DJ-k érvényesülnek, azaz ők számítanak menőnek, mainstreamnek. Ennek ellenére van néhány rock- és alternatív zenekar is, mely csodával határos módon mégis bejut ugyanebbe a klubba.

Ilyen az alternatív duo, a Twenty One Pilots is, mely ráadásul az idén új lemezzel is jelentkezik. Tyler és Josh május végén Scaled And Icy címmel jelentette meg legújabb stúdióalbumát. A felvételek különlegessége, hogy az alkotási folyamat két külön helyen történt, a járvány miatt ugyanis a tagok a saját stúdióikban dolgoztak az új dalokon. Ez a szükséghelyzet pedig a szerzeményekbe is beleszőtte magát, így az új trackek a szorongás, a magány és az unalom kérdéseit is körbejárják.

A korong egyik legnépszerűbb darabja a kislemezként most megérkezett Saturday, mely már most 22 milliós streamet generált a Spotifyon, és nem mellékesen a nemzetközi rádiós toplistákat is sorra letarolja.

Kép: pbs.twimg.com

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..