home 2024. április 26., Ervin napja
Online előfizetés
Zenei újdonságok
Zvekán Péter
2021.05.14.
LXXVI. évf. 17. szám
Zenei újdonságok

Bebe Rexha: Sabotage — Nessa Barrett: la di die (feat. Jxdn) — Nathan Dawe x Anne-Marie x MoStack: Way Too Long

Bebe Rexha: Sabotage

Az a bizonyos hatalmas áttörés mindenkinél máskor jön el. Bebe Rexha esetében ez 2017-ben történt meg akkor, amikor megjelent szólólemeze, mely olyan dalokat tartalmazott, mint a The Way I Are (Dance With Somebody) vagy a Meant To Be. Azóta pedig nincs megállás. Folyamatosan valami újdonsággal jelentkezik. Az évek alatt olyan szerzemények kerültek ki a kezei közül, mint a David Guettával és J Balvinnal közösen felvett Say My Name vagy a szintén nagy sikerű I’m a Mess. Az már csak hab a tortán, hogy a Grammy-jelölt, többszörös platinalemezes, albán származású Bebe legutóbbi Sacrifice című dalával akkorát robbantott, hogy az pillanatok alatt a toplisták élmezőnyében találta magát.

A történetnek azonban itt még nincs vége. Most egy előfutárral jelentkezik, mely a Sabotage címet kapta. Előfutár ez, hiszen az első track a május 7-én megjelenő Better Mistakes című lemezről. A szám kapcsán Bebe ezt írta Twitter-bejegyzésben: „Ez a dal az egész világot jelenti számomra, remélem, élvezni fogjátok.

 

Nessa Barrett: la di die (feat. Jxdn)

A fiatal, mindössze tizennyolc éves énekesnő neve egyre többször csendül fel a világon. Sokan a TikTokról ismerhetik, ahol zenés-táncos videóinak köszönhetően nagyobb hírnévre tett szert. Aztán tavaly elindult az énekeskarrierje, melynek első fontos állomása a Pain című dal megjelenése volt. Az ugyanis óriási közönségkedvenc lett.

A mostani újdonságban együtt dolgozik az alternatív pop műfaj egy másik feltörekvő csillagával, akinek neve egyszerűen csak Jxdn. Új közös daluk, a la di die kapcsán elmondta, ez a szerzemény a hírnévről szól, arról, hogy az emberek mennyire vágynak rá, miközben egy nagyon sötét és gonosz világ valójában.

És hogy milyen lett a végeredmény? Meglepően jó. Hangzásban modern, egy kicsit rockos, egy kicsit alternatív, amennyire manapság egy ilyen szám alternatív tud lenni. Az énekesnő hangja lágy, szerethető, Jxdn pedig az autotune használatával megkapta azt a hangzást, amely oly divatos manapság.

 

Nathan Dawe x Anne-Marie x MoStack: Way Too Long

Nos, ez aztán igazán jóra sikeredett. Nem csoda, hiszen egy megakollaborációról van szó. A Way Too Long című dal esetében ugyanis összefogtak a britek, név szerint Nathan Dawe, Anne-Marie és MoStack. Hangzásban ez azért különleges, mert Ed Sheeran Take Me Back To London című száma óta nagyon szeretjük a rapben a brit akcentust.

Szóval van egy jó DJ/producer Nathan Dawe személyében, akihez a csodálatos hangú Anne-Marie is csatlakozik, minderre pedig MoStack teszi fel a koronát a rapbetétekkel. „Nagy rajongója vagyok Anne-Marie-nek és MoStacknek egyaránt, így hatalmas öröm, hogy közös trackünk jelenik meg. A dalnak igazi nyári hangulata van, szerintem megvan benne az a vibe, amelyre az embereknek most szükségük van” — mesélte Nathan Dawe.

Képek: static.onecms.io

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..