home 2024. április 18., Andrea napja
Online előfizetés
Zenei újdonságok
Zvekán Péter
2021.03.26.
LXXVI. évf. 10. szám
Zenei újdonságok

DR BRS: Csak még egyszer — Szabó Ádám x Curtis: Ez vagyok én — Rita Ora, David Guetta, Imanbek: Big ft. Gunna

DR BRS: Csak még egyszer

A feldolgozások mestere, DR BRS most egy nagyon különleges dallal jelentkezik, melyben ezúttal csak ő hallható. Különleges számról van szó, hiszen ez egyfajta emlékállítás az édesanyja előtt.

Ő volt a legjobb barátom, mindent megbeszéltünk: a csajozástól kezdve a sikereken át a kudarcokig mindent. Édesanyám volt a legnagyobb kritikusom és a legnagyobb rajongóm is egyben, aki mindig kegyetlenül őszintén mondta el a véleményét” — mondta a szerző a Magneotonnak.

DR BRS még 2014-ben veszítette el édesanyját, és a dal első gondolatai is akkor születtek meg — befejezni azonban nem tudta. Valahogy sosem érezte teljesnek. Ez a folyamat hét évig tartott, így csak egészen most lett kész a végső változat. A szerzemény a Csak még egyszer címet kapta.

Ez a közel hét év megtanított arra, hogy félig tele lássam a poharat, és ne félig üresen. Ez egy olyan dolog, amelyet az ember nem tud befolyásolni. Elfogadni és együtt élni tud vele. Örülni, hogy ennyi időt is együtt tölthettünk, valakiknek sajnos ennyi sem jutott. Hálás vagyok, hogy az ő fia lehettem, vagyok és maradok” — emlékszik vissza DR BRS.

A dalhoz egy megható klip is készült, melynek különlegessége, hogy a saját felvételeiből tevődik össze. Így a videóban megjelenik az édesanyja és a tavaly született kisfia is, aki sajnos nem tudta megismerni a nagyiját.

Sajnálom, hogy édesanyám nem élheti meg a sikereimet, nem láthatja az unokáját. De tudom, hogy odafentről figyel, fogja a kezemet, és mindig a jó irányba terel. Mindenkinek ilyen Anyát és barátot kívánok!

A dal február 19-étől elérhető a YouTube-on, és jelenleg 250 000 megtekintésnél jár.

 

Szabó Ádám x Curtis: Ez vagyok én

Amióta Curtis visszatért, sorra adja ki a dalokat. A tőle megszokott módon ezúttal is egy kollaborációról van szó, hiszen az Ez vagyok én című számot az egyik legközelebbi barátjával, Szabó Ádámmal közösen készítette el.

A dal és a klip az igazi barátságról szól, legalábbis számomra. A feltétel nélküli, őszinte barátságról, amely legyőzhetetlen. Amikor van egy olyan ember, akivel megoszthatod az örömödet, bánatodat. Azt gondolom, ez ugyanannyira fontos, mint az, hogy megtaláld az igaz szerelmet az életben” — mesélte Curtis, azaz Széki Attila a Magneotonnak.

Ahogy mondod!” — vágta rá Szabó Ádám, akivel az utóbbi időkben szinte elválaszthatatlan barátok lettek. „Az egyik tévés műsor felvétele alatt lettünk igazán jóban, Curtis végigdrukkolta velem az egész évadot, a jó kapcsolat pedig utána is megmaradt. Nemcsak ugratjuk egymást, hanem a bajban is társként számíthatunk a másikra” — tette hozzá.

Az új szerzemény egy klipet is kapott, mely olyan magas színvonalat üt meg, hogy talán kisfilmnek is lehetne nevezni. Ez persze egyáltalán nem meglepő annak tudatában, hogy rendezője nem más, mint a díjnyertes Jimy J. Hollywood.

 

Rita Ora, David Guetta, Imanbek: Big ft. Gunna

Rita Ora egy ideje nem jelentkezett semmilyen újdonsággal, most viszont rögtön egy négydalos EP-vel robbantott! Erről az egyik legizgalmasabb szerzemény a Big, melyen az egyre ismertebb kazah DJ-jel, Imanbekkel, az EDM királyával, David Guettával, valamint az amerikai rapper/énekes Gunnával dolgozott együtt.

Nagy élmény volt Imanbekkel együttműködni, akivel Zoomon tartottuk a kapcsolatot” — mesélte Rita Ora. „Ez az EP bebizonyította, hogy a kreatív folyamatoknak megvan az erejük ahhoz, hogy legyőzzék a távolságot” — tette hozzá.

A dal alig néhány hete került fel a YouTube-ra, és jelenleg csaknem 3,5 millió megtekintésnél tart.

 

Képek: www.rollingstone.com

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..