home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
Zenei újdonságok
Zvekán Péter
2021.01.15.
LXXVI. évf. 1. szám
Zenei újdonságok

Curtis: Fáradt lélek — Mr. Vasovski x Kollányi Zsuzsi: Fohász — HERCEG: Nélküled (ft. NEMAZALÁNY)

Curtis: Fáradt lélek

A magyarországi botrányhős/rapper Curtis ezúttal egy szólódallal jelentkezik, melynek szövegét ő maga írta. A számról így vélekedett: „Ez az év nem volt túl hálás hozzánk, sok mindent kellett átvészelnünk, de ennek ellenére nem veszítettük el a hitünket. Bíznunk kell abban, hogy a holnap egy új irányt vehet, hogy szilárd talajt ér a lábunk.

Curtis gondolatai mellé egy nagyon jó zenei alap is készült, melyet Vígh Arnold dalszerző-producerrel követtek el. Ők ketten már nem először dolgoznak együtt, közös szerzeményük például A legismertebb senki. Legújabb dalukhoz, a Fáradt lélekhez egy klip is készült, melyet a díjnyertes Jimmy J. Hollywood rendezett.

 

Mr. Vasovski x Kollányi Zsuzsi: Fohász

A Majka oldalán híressé vált Kollányi Zsuzsi és a Vasovski Symphonicból már jól ismert DJ-producer, Mr. Vasovski ezúttal egy komolyabb hangvételű, modern hangzású dallal jelentkezett.

A Fohász a 2020-ra jellemző általános hangulatot, a korlátozásokkal járó mindennapokat, valamint a jövőnkkel kapcsolatos bizakodást és reményt dolgozza fel” — mesélte Zsuzsi az újdonságról. „Mindannyiunk élete teljesen felfordult az idén, mindenki másképp birkózik meg a nehézségekkel. Szeretnénk, ha ezzel a zenével erőt adhatnánk másoknak ebben az embert próbáló időszakban, és a refrént közösen énekelve, együtt vonzanánk be a pozitív változást a világba!” — tette hozzá az énekesnő.

A számhoz készült videóban Zsuzsit a karantén rabságában, Mr. Vasovskit pedig az elidegenedett városban láthatjuk. A legsötétebb órákban is keresik a fényt, mely átsegíthet bennünket a nehézségeken.

 

HERCEG: Nélküled (ft. NEMAZALÁNY)

Egy nagyon slágergyanús számmal jelentkezett a magyarországi YouTube-sztár, név szerint Herceg Dávid! A dal és a klip is a ’80-as éveket idézi (kellő finomsággal, egy kis modern hangzással fűszerezve), és be kell vallani, nagyon el lett találva a sound és a feeling. Egy-egy ilyen szerzeményt hallgatva az jut eszembe, hogy ha kellő promót kapna, akkor tuti nagy slágerré válna, ezt azonban majd az idő dönti el.

Herceg nem bízta a véletlenre a dolgot, így sokakhoz hasonlóan ő is úgy döntött, hogy ez a dal egy kollaboráció lesz. Ezúttal a fiatalok nagy kedvencére, Halastyák Fannira, azaz művésznevén Nemazalányra esett a választása. A dalba pedig tökéletesen illik Fanni ének-rap betétje, mely egy teljesen friss löketet ad az egésznek.

A klip főszereplői Dezső Bence és Markó Rebeka, szintén a YouTube-ról ismertek, és nem csak a klipben játsszák el a szerelmespárt, hiszen a valóságban is együtt járnak. Szóval ez egy afféle igazi online sztáros kavalkád lett, mely valóban nagyot futhat a jövőben.

Kép: habostorta.hu

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..