home 2024. április 26., Ervin napja
Online előfizetés
Zenei újdonságok
Zvekán Péter
2019.12.19.
LXXIV. évf. 50. szám
Zenei újdonságok

SuperStereo feat. Dé: Utolsó szelfi — Coldplay: Daddy — Stormzy: Own it (feat. Ed Sheeran & Burna Boy)

SuperStereo feat. Dé: Utolsó szelfi

A Magyarországon ismert DJ, SuperStereo és a jellegzetes hangú Dé zeneileg úgy egymásra találtak, hogy a tavaly nyáron megjelent Vakvilág című dal után három új szerzeményük is született, melyek közül most az Utolsó szelfi debütált.

„Az Utolsó szelfi egy elfáradt szerelemről szól, melyben nem maradt több pozitív érzés. Ezt a szövegben és a klipben is szerettük volna megjeleníteni. A videó helyszíne egy belvárosi épület, a sztoriban pedig bemutatjuk egy tönkrement kapcsolat fázisait. Persze a refrén szövegéhez igazodva központi szerepet kapott egy lift is…” — mesélte SuperStereo, azaz Laskai Viktor a Magneotonnak a modern imázsvideóról és a dalról.

„Ez egy izgalmas popszám, melyet tökéletes összhangban szerettünk volna elkészíteni, és szerintünk ez érezhető is rajta. Én a líraibb vonalat képviselem, így fogalmazódott meg bennem egy szakítós sláger, ráadásul mindketten éltünk már át olyan érzéseket, amelyek a dalban és a klipben is megjelennek” — mondta Dé a Magneotonnak.

A srácoknak az elmúlt évekből több slágert is köszönhetünk, köztük a rádiókból kitörölhetetlen Bent a neved című single-t, melyet már több mint 20 millióan láttak a YouTube-on.
 

 

Coldplay: Daddy

Chris Martin zenekara különleges, multikulturális lemezt adott ki november 22-én Everyday Life címmel. A csapat a korong megjelenése előtt már több számmal is megörvendeztette a rajongókat, például az Orphans című dallal, melynek klipje máris több mint 40 millió megtekintésnél jár a YouTube-on. A frissen kiadott Daddy című szerzemény is szerepel a zenekar előbb említett nyolcadik stúdióalbumán. A melankolikus hangulatú dalhoz egy megható animációs klip is készült, melyben egy, a tengeren, hajójában a végtelen felé sodródó lány útját kísérhetjük végig.
 

 

Stormzy: Own it (feat. Ed Sheeran & Burna Boy)

A múltkor már írtam a brit fenegyerekről, de most a kiadó is megerősítette, hivatalosan is a polcokon van Stormzy legújabb felvétele, az Own It, mely a december 13-án érkező Heavy Is The Head című albumának a központi szerzeménye. A zeneszámban a világ egyik legsikeresebb énekes-dalszerzője, a négyszeres Grammy-díjas jóbarát, Ed Sheeran is szerepel, valamint a szintén Grammy-jelölt Burna Boy. Egyébként Stormzy és Ed nem most dolgozik együtt először, hiszen Ed 2019-ben kiadott, No. 6 Collaborations Project című lemezén is hallhattuk őket a nagy sikerű Take Me Back To London című dalban, mely már 82 millió streamet generált a Spotifyon.
 

 


Nyitókép: Coldplay (e3.365dm.com)

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..