home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Zenei újdonságok
Zvekán Péter
2019.12.06.
LXXIV. évf. 48. szám
Zenei újdonságok

Ava Max: Torn — Lizzo: Good As Hell (feat. Ariana Grande) — Little Big: Go Bananas 

Ava Max: Torn

Ava Max, sokak szerint az új Lady Gaga, egy igazi egyéniség, akinek karrierje megállíthatatlanul ível felfelé, mi pedig mindig izgatottan várjuk, milyen popújdonsággal lep meg bennünket. Elöljáróban annyit, hogy albán felmenői vannak, szülei 1990-ben hagyták el az országot az akkori belpolitikai helyzet miatt, és Ava ezt nem is feledi, sőt! Büszkén vallja, hogy szülei bátorsága és származása inspirálja a munkában.

A mindössze huszonöt éves énekesnőnek máris óriási slágereket köszönhetünk. Olyanokat, mint a kirobbanóan népszerű, a Spotifyon világszerte több mint 766 milliós hallgatottságot generáló Sweet but Psycho vagy a szintén toplistás sláger, a So Am I.

Most viszont említsük meg a legújabb dalát, mely a Torn címet kapta. Egy igazi sláger, könnyen megjegyezhető és emészthető, jól csengő. „A szerelem és a gyűlölet a két legerősebb érzelem, melyet egy kapcsolatban érzünk. A Torn pontosan ezt a harcot tárja fel, mellyel mindenki tud azonosulni” — mesélte az előadó a Magneotonnak a dal kapcsán. A számhoz egy frappáns klip is készült, melyben az énekesnő egy szuperhős bőrébe bújik.
 

 

Lizzo: Good As Hell (feat. Ariana Grande)

Lizzo, eredeti nevén Melissa Jefferson 2016-ban lopta be magát elsősorban az amerikai nagyközönség szívébe a Coconut Oil című számával, de már annak megjelenése előtt is olyan elismert előadókkal dolgozott együtt, mint például a Clean Bandit vagy a Bastille. Legnépszerűbb dalai közé tartozik a Truth Hurts vagy a szintén slágerlistás Juice, melynek klipjét a YouTube-on már 45 millióan látták.

Nos, ez az előadó most egy olyan újdonsággal állt elő, amelyen nem mással, mint napjaink legmenőbb női előadójával, a szupersztár Ariana Grandéval dolgozott együtt. Kettejük közös munkájának az eredménye a Good As Hell. Na jó, igazából ez egy feldolgozás, merthogy az eredeti változat 2016-ban látott napvilágot Lizzo neve alatt — most csak újragondolták. A két sztárelőadó egy olyan számot hozott össze, amelyre néhány hét alatt több mint 40 millióan voltak kíváncsiak a Spotifyon. 
 

 

Little Big: Go Bananas 

Aki nem ismeri az orosz LITTLE BIG nevű csapatot, annak csak egyszer kell látnia vagy hallania, és biztosan nem marad vélemény nélkül. Vadiúj dalában, a GO BANANASban, legalábbis a klipben, egy rakás beteg cuccal találkozhatunk. Vannak benne izmos karú kacsák, elképesztő öltözékek, meglepő helyszínek és persze olyan táncmozdulatok, amelyek magukért beszélnek.

A GO BANANAS az együttes novemberben megjelent, ötszámos EP-jének a címadó dala, mely már az első napokban hatalmas sikerre tett szert.

 

 


A nyitóképen Ava Max (Rollingstone.com)

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..