home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
Zenei újdonságok
Zvekán Péter
2019.10.02.
LXXIV. évf. 39. szám
Zenei újdonságok

Zséda: LaLaLaLa (Tandemugrás) — Jason Derulo: Too Hot — Zoltán Erika & Miss Bee feat. Robby D.: Életfogytig szerelem

Zséda: LaLaLaLa (Tandemugrás)

Az egykori Cotton Club Singers-alapítótag Zsédenyi Adrienn egyrészt az öregedésnek nyomait sem mutatja, másrészt már lassan húsz éve lep meg bennünket évente valami újdonsággal. A LaLaLaLa (Tandemugrás) című dalt egy igazi profi csapattal készítette el, név szerint Malek Miklós zeneszerzővel és Tariska Szabolcs szövegíróval. A szám a nemrég megjelent klippel lett egy teljes egész, amivel kapcsolatban Zséda a következőket mesélte:

„Amikor elolvastam Szabolcs szövegét, rögtön tudtam, hogy egy koncertklipet szeretnék a dalhoz, mert nekem ilyen minden fellépés: közös zuhanás, repülés a közönséggel. Ezt az érzést szeretnénk átadni a klippel, melyet a turnézárón forgattunk. Úgy érzem, minden benne van: a könnyedség, a lazaság, a szenvedély és a lendület varázslatos elegye.”

A szerzemény érdekessége még, hogy ez Zséda legújabb lemezének előfutára. Az énekesnő ugyanis az elmúlt évet a hetedik stúdióalbumának munkálataira szánta, melyről reményeim szerint nemsokára többet is megtudunk.
 

 

Jason Derulo: Too Hot

Először is Jason Derulo az az énekes és dalszerző, akinek nevéhez olyan slágerek köthetőek, mint a YouTube-on 1,3 milliárd megtekintésnél járó, Nicki Minajzsal közösen felvett Swalla vagy a Spotifyon 370 millió streamet generált 1, 2, 3, melyet a spanyol Sofia Reyesszel és De La Ghettóval készített el. Érdekes, hogy alig két hónapja jelent meg a Mamacita című dala Farrukóval, máris egy újdonsággal állt elő, mely a Too Hot címet kapta. A szám a cikk írásakor alig két hete elérhető a világ legnagyobb videómegosztóján, de máris csaknem 4 millió megtekintésnél jár. Viszont a kicsit idősebb generációból lesznek olyanok, akiknek valahonnan ismerős lesz a dallam. Nos, ez azért fordulhat elő, mert a zenei alap egy 1993-ban megjelent felvételből lett kölcsönözve, melynek címe Murder She Wrote, előadója pedig a Chaka Demus & Pliers nevű duó.
 


 

Zoltán Erika & Miss Bee feat. Robby D.: Életfogytig szerelem

A cikk végére pedig jöjjön egy igazi bonbon! Zoltán Erikát nemrég a Casanova új változatában hallhattuk, most pedig máris itt az új remake, az Életfogytig szerelem. Hogy erre miért volt szükség, arra sajnos nem tudom a választ, ettől függetlenül elkészült, hallható az éterben, és a hozzá készült klip is megtekinthető, melyben aztán van minden: partihangulat, katamarán, Balaton stb.

Ezt a csodát hárman hozták össze. Zoltán Erika mellett az új változatban Robby D. is feltűnik, csak azért, hogy a rap se maradjon ki, valamint Miss Bee is, akit a Bestiákból ismerhetünk. Az új Életfogytig szerelem az eredeti, 1989-ben kiadott dalhoz képest modernebb hangzást kapott, a mai trendnek megfelelően erősen latinos lüktetéssel, a végeredmény méltatását azonban az olvasóra hagyom. Szóval, ilyen is van a magyarországi zenei kínálatban.
 


 


Nyitókép: Zséda (Media.port.hu)

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..