home 2024. április 18., Andrea napja
Online előfizetés
Zenei újdonságok
Zvekán Péter
2019.07.17.
LXXIV. évf. 28. szám
Zenei újdonságok

Jess Glynne & Jax Jones: One Touch — Ed Sheeran: Beautiful People (feat. Khalid)

Jess Glynne & Jax Jones: One Touch

Összefogott a két nagy feltörő, név szerint Jess Glynne és Jax Jones, hogy egy igazi nyári slágerrel lepjenek meg bennünket. Ez a vadiúj One Touch. A kollaboráció azért izgalmas, mert Jess annak idején főleg a Rudimental dalaiban volt hallható, és segítségük által vált jelenleg az egyik legismertebb női popelőadóvá. Jax Jones szintén frissnek számít, igazán nagyot ugyanis a 2016-ban megjelent You Don’t Know Me című dalával ütött. Azt pedig nem engedi, hogy ha már a csúcson van, akkor onnan lecsússzon. Jesshez hasonlóan ő is ontja a jobbnál jobb slágereket. A One Touchban pedig az hallható, hogy milyen az, amikor két angol, popvilágban mozgó, fiatal híresség fog össze. Nem tudnak hibázni.
 



 

Ed Sheeran: Beautiful People (feat. Khalid)

Ed Sheeran egy olyan előadó, akire érdemes odafigyelni. Ő egy igazi különc a mai popvilágban. Egyrészről azért, mert megjelenéséből és viselkedéséből is egyértelműen kiderül, hogy egy szerény srác, másfelől egy olyan muzikális emberről van szó, aki dalainak írásánál valami olyan ízt talált el, amelyet egyszerűen nem lehet megunni. Legújabb számát azzal az amerikai, Khalid nevű énekessel készítette el, akinek zenei karrierje csupán 2016 óta aktív, ennek ellenére máris olyan slágereket köszönhetünk neki, mint az Eastside, a Better vagy a Talk.
 


 

Ez az együttműködés ráadásul azért is izgalmas, mert ez csupán a harmadik szám, mely Ed legújabb, alig néhány nap múlva megjelenő albumáról, a No 6. Collaborationsról hallható. Az új korongról annyit lehet tudni, hogy tizenöt felvételt tartalmaz, és összesen 22 közreműködő szerepel rajta. Olyanok, mint a Grammy-díjas Cardi B, Skrillex, Eminem, illetve 50 Centtel is hallhatunk egy közös dalt.

A zeneipar valóban kiemelkedő alakjait felsorakoztató gyűjtemény két ékkövét már megismerhettük. Az egyik ilyen a kanadai származású Justin Bieberrel történt, és az I Don’t Care címet kapta. A szám néhány hét alatt 300 milliós streamhallgatottságot generált a Spotifyon, és több mint 160 milliós nézettséget a YouTube-on. A másik a Chance the Rapper és PnB Rock közreműködésével felvett Cross Me, mely egy kissé eltörpül a többi dal sikere mellett, de még így is elérte, hogy egy hónap alatt mintegy 75 millióan játsszák le a Spotifyon.


Nyitókép: Jess Glynne (Theedgesusu.co.uk)

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..