home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Zenei kishírek
Zvekán Péter
2017.03.28.
LXXII. évf. 12. szám
Zenei kishírek

Missy Elliott (feat. Lamb): I’m Better — Linkin Park (feat. Kiiara): Heavy

Missy Elliott (feat. Lamb): I’m Better

 

 

Akik esetleg még nem ismerik, azoknak elmondom, hogy Missy Elliott egy élő legenda, aki 1997-ben vágott bele a szólókarrierjébe. Ő az az előadó, aki minden mozzanatával kitűnik.

Kezdjük ott, hogy sosem volt egy nádszálkisasszony, és ezt vállalta is. Nem ízléstelen módon, hanem teljesen egyedi stílussal, mely nagyon jól áll neki. Emellett a dalaihoz készült klipek annyira „betegek”, hogy ép elmével csak nagyon nehezen felfoghatóak. Az egyedi hangzású zenéje ráadásul elsőre sokszor egy kicsit nehezen emészthető, de idővel mindig bebizonyosodik, hogy ez a nő nagyon tud valamit.

Vicces volt, amikor 2015-ben Katy Perryt kérték meg, hogy lépjen fel egy show-val a Superball félidejében. Neki is voltak vendégelőadói, többek között Missy Elliott. Amikor Missy a színpadra lépett a táncosaival, Katy produkciója teljesen eltörpült. Egyszerűen érezhető volt, hogy megérkezett a királynő, mindenki mehet a fenébe. Legalábbis nekem ilyen érzésem volt, arról nem is beszélve, hogy sokan az egész produkcióból csak a missys néhány percre emlékeznek.

Az utóbbi években nem sokat hallottunk a művésznőről, de most visszatért. Egész pontosan egy kétéves kihagyásról van szó, melynek most vége! Missy bombaformában van. Az utóbbi években valóban sokat fogyott, de még mindig nem modellalkatú, ami esetében szerintem pozitívum, mert így megmarad a varázsa. Legújabb „elmebeteg”, de egyúttal remek dalát Lambbel közösen készítette, a szerzemény pedig az I’m Better címet kapta. A végeredmény 100 százalékig Missy Elliott-os. Beteg dallam, ritmus, szöveg és látvány. Mi kell még? A lényeg, hogy eszméletlenül jó dolgokat művel ez a nő!
 

Linkin Park (feat. Kiiara): Heavy

 

 

Úgy tűnik, 2017-ben visszatérnek a nagyok, hiszen többéves csend után a Linkin Park egy új album érkezését jelentette be!

A Grammy-díjas rockzenekar a jó hírt egy Facebook Live-bejelentkezéssel közölte a rajongókkal. Ki gondolta volna néhány éve, hogy ilyen is lesz... Az ötlet jónak bizonyult, elsősorban azért, mert az együttes oldalának csaknem 62 millió követője van, így amikor elkezdődött a Live, sok-sok millió ember kapott értesítést az eseményről.

A fiúk azt mondták az új korongról, hogy megtartották a tőlük megszokott hangzást, viszont az új ötletek is teret kaptak, amire szerintem igény is van. Előhírnökként máris napvilágot látott egy daluk, mely a Heavy címet kapta. Ez mindenféleképpen jó ízelítő, és így még nehezebben tudjuk kivárni a május 17-ét, amikor is maga a lemez is megjelenik.

Közben felreppent az a hír is, hogy a Linkin Park 2017. június 27-én koncertet ad a VOLT Fesztivál nulladik napján, úgyhogy a vérbeli rajongók már most vegyenek jegyet, majd a nyáron irány Sopron, mert ez nagyot fog szólni, az tuti!

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..