home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
Zenei hírek, újdonságok
Zvekán Péter
2021.02.05.
LXXVI. évf. 5. szám
Zenei hírek, újdonságok

Az év átverése, amit a The Weeknd csinált? — Ofenbach: Wasted Love (feat. Lagique) — David Guetta & MORTEN: Dreams (feat. Lanie Gardner)

Az év átverése, amit a The Weeknd csinált?

A The Weeknd egy kicsit nehezen indult be, de berobbanása óta csillaga egyenesen ível felfelé. Egyik titka az állandó megújulás, a másik a közönség heccelése. Az elmúlt időszakban sokan próbálták visszahozni hangzásban a ’80-as éveket, de ez véleményem szerint legjobban énekesünknek sikerült. Ő ugyanis nemcsak zeneileg újult meg, hanem ehhez egy komplett image-et is váltott. Tavaly jelent meg az After Hours című lemeze, mely eszméletlenül sikeres lett az olyan daloknak köszönhetően, mint a Blinding Lights vagy az In Your Eyes.

Ez azonban mind eltörpül amellett, amit az utóbbi időben művelt. Az első meglepetés az American Music Awardson érte a közönséget, amikor is énekesünknek úgy volt bekötve a feje, mint akin plasztikai műtétet végeztek. Így már ez a pillanat is elegendő volt ahhoz, hogy sokakban felmerüljön a kérdés, mi is történik itt valójában. Aztán eljött az igazi sokkolás ideje. A kanadai előadónak alig egy hete jelent meg a Save Your Tears című dala, melynek klipjében teljesen át van szabva az arca. Ezt látva mindenki feltette a kérdést: a The Weekndnek elment az esze?! Természetesen nem! Ez ismét csak egy hecc volt, mely nagyon bejött, hiszen mindenki erről beszél. Igazából ez csak görbetükör-állítás a túltolt plasztikai műtétek elé, ő maga pedig csak egy profi maszkot használt. Ezt persze nem ő vallotta be, csak a rajongók buktatták le az internetnek köszönhetően. 

 

Ofenbach: Wasted Love (feat. Lagique)

A francia páros neve már jól ismert, hiszen olyan számok állnak mögötte, mint a Be Mine, a Katchi vagy a Rock It. Aztán 2020 nyarán a Quarterheaddel közös kiadásban megjelent egy olyan dal, amely ismét meghódította a világot. Ez volt a Head Shoulders Knees & Toes.

Az Ofenbach tagjai nem ülnek tétlenül. Összefogtak a Lagique nevű vokalistával, és máris egy új szerzeménnyel jelentkeztek. Ez a Wasted Love, mely egy igazi, rájuk jellemző, könnyen emészthető, kellemes lüktetésű track lett, és garantáltan a rádiók egyik nagy kedvencévé válik.

 

David Guetta & MORTEN: Dreams (feat. Lanie Gardner)

2020 egyik legnagyobb TikTok-videója a Fleetwood Mac 1977. évi slágerére, a Dreamsre készült. Még tavaly szeptemberben töltött fel Nathan Apodaca egy felvételt, melyen chillezve gördeszkázik — ezt azóta több mint 78 millióan látták, és csaknem 610 000 videó készült a trackhez. A szerzemény óriásit ment, és még a Billboard Top 10-es listájára is felkerült!

A szám sikerét lovagolja meg most a David Guetta és MORTEN alkotta páros úgy, hogy fogta a dalt, és egy teljesen új köntösbe öltöztette. A végeredmény brutális lett.

Kép: https://djmag.com

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..