home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
Zenei hírek
Zvekán Péter
2021.07.02.
LXXVI. évf. 24. szám
Zenei hírek

Lennard x Gabriel B x Animal Cannibals: BUDAPEST nyáron 2021 (feat. Mc Gőz & Buppa) — Roddy Ricch: Late At Night — Jubël: Dumb — Lucas & Steve x Blackstreet: No Diggity

Lennard x Gabriel B x Animal Cannibals: BUDAPEST nyáron 2021 (feat. Mc Gőz & Buppa)

Az Animal Cannibals egyszerűen nem akar letűnni, folyamatosan dolgozik, és az utóbbi időben a régi dalait öltözteti új köntösbe. Most is így tett, ezúttal a Budapest nyáron című szerzeménye kapott új öltözetet, amit két lemezlovassal, név szerint Lennarddal és Gabriel B-vel, valamint a rapért felelős Mc Gőzzel és Buppával közösen követtek el.

Ricsipí és Qka MC a következőképp nyilatkozott a dal kapcsán: „Az idén szinte teljesen biztos, hogy nem megyünk külföldre nyaralni. De nem is bánjuk, mert itthon is akad bőven látnivaló. Budapest a világ legszebb városa, és a mostani dalunkban ezt meg is mutatjuk.”

 

Roddy Ricch: Late At Night

Roddy Ricch, azaz Rodrick Wayne Moore Jr. egy mindössze huszonkét éves rapper, aki a saját műfajában rendkívül sikeresnek számít. Mindez az olyan dalainak köszönhető, mint a Die Young vagy a tragikus körülmények között elhunyt Nipsey Hussle-lel és Hot-Boyjal közösen felvett Racks In The Middle, melyért díjat is kapott a 2020. évi Grammy-gálán.

Legújabb dala a Late At Night címet viseli, és egy minőségi klip is készült hozzá. A videó társrendezője maga Roddy volt, a kisfilm pedig a ’80-as évekbe repíti vissza az embert. Az egész különlegessége, hogy a klipbe még Michael Jackson Thrillerjét is belevitték egy kicsit. Éppen annyira, hogy teljes legyen a nosztalgiafeeling.

 

Jubël: Dumb

Sebastian Atas és Victor Sjöström alkotja a világon egyre népszerűbb Jubël formációt. Annak idején mindketten a saját útjukat járva írtak zenét és producerkedtek, ám az igazi áttörés akkor jött el számukra, amikor elkezdtek közösen dolgozni, és megjelent a Dancing in the Moonlight című feldolgozásuk, mely azóta több mint 350 millió streamet generált a Spotifyon.

A csapat most ismét egy újdonsággal jelentkezik, melynek címe egyszerűen csak annyi, hogy Dumb. Egy igazi nyári, könnyed, laza dal, mely zeneileg tartalmazza a duóra jellemző, rögtön felismerhető stílusjegyeket. A végeredmény május 26-a óta elérhető a YouTube-on!

 

Lucas & Steve x Blackstreet: No Diggity

A holland DJ-duó, Lucas & Steve ismét egy nagyon ígéretes trackkel állt elő. A fiúk ezúttal mertek egy nagyot lépni, és a ’90-es évek egyik legmenőbb slágerét dolgozták fel, ráadásul az eredeti előadókkal: a No Diggityt a Blackstreettel. A végeredmény brutálisan jó lett, és valószínűleg kimaradhatatlan eleme lesz a nyári partiknak! Az újdonság április 28-a óta érhető el a YouTube-on!

Kép: blikk.hu

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..