home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Zenei hírek
Zvekán Péter
2021.06.11.
LXXVI. évf. 21. szám
Zenei hírek

Megjelent Bella Poarch első dala, a Build a B*tch! — Bebe Rexha: Break My Heart Myself (feat. Travis Barker)

Megjelent Bella Poarch első dala, a Build a B*tch!

Egy új jelenségnek lehetünk tanúi, ez pedig az, hogy a TikTok-sztárok zenei karrierbe kezdenek. Három lányt emelnék ki, ezek Dixie D’Amelio, Addison Rae és Bella Poarch. Az nem teljesen világos, hogy miért választják ezt az utat, de gondolom, egyrészt divatos, másrészt valószínűleg jövedelmező is, bár ők eleve jól keresnek, szóval…

Bella Poarch tehát az előbb említett másik két lány mellett szintén zenei karrierbe kezdett. Nem aprózta el, hiszen rögtön egy hatalmas költségvetésű klipet is forgatott, melyben felbukkan Valkyrae (internetszemélyiség) és Mia Khalifa (expornósztár). Ez pedig mind a modern marketing miatt történt így. Amióta megjelent a dal, a három hölgy ezerrel tolja az ezzel kapcsolatos bejegyzéseket a neten, szóval ha valaki esetleg nem hallott az újdonságról, akkor néhány napon belül esélyes, hogy találkozzon legalább egy szembejövő poszttal.

Az új szám címe Build a B*tch, melynek klipjében egy gyárat láthatunk. Egy olyat, amelyben női robotok készülnek a férfiak specifikus igényei szerint. A női robotok természetesen fellázadnak, és végül mindent szétzúznak! Bella bejegyzései alapján ez a dal a modern társadalom nőkhöz való viszonyulása elé tart görbe tükröt, hiszen állítólag őt is sokszor kritizálták a suliban a kinézete miatt. Mondjuk, ez utóbbit nem igazán tudjuk elképzelni, hiszen amióta jelen van a neten, azóta senkinek sem lehet panasza a külalakjára.

 

Bebe Rexha: Break My Heart Myself (feat. Travis Barker)

Bebe Rexha jelenleg az egyik legmenőbb popelőadónak számít, így mindig izgalmas, amikor egy ilyen kaliber valamilyen újdonsággal áll elő. Érdekes megfigyelni, hogy az elmúlt néhány évben az előadók nem kizárólag DJ-kkel, producerekkel vagy énekesekkel kollaborálnak, hanem zenészekkel is, és ezúttal énekesnőnk is így tett, hiszen legújabb dalában a világhírű dobost, Travis Barkert, a Blink-182 tagját hívta segítségül.

Közben nemcsak maga a Break My Heart Myself című szerzemény jelent meg, hanem Bebe legújabb lemeze is, a Better Mistakes, melyről a következőképpen nyilatkozott: „Ebben az albumban minden megvan, amit mindig is akartam. Nem tartok vissza semmit sem az életemről, sem arról, ki vagyok én. Remélem, annyira fogjátok szeretni, mint amennyire én!

Az új korongon több műfajjal is játszanak az alkotók, így a klasszikus popszámok mellett ezúttal a hiphop is feltűnik. Bebe a People magazinnak adott interjújában azt mondta, a Better Mistakes a lelki bizonytalanságról is szól, egyfajta kitárulkozás, hiszen a saját életéből vett érzéseket öntötte dalokba.

Kép: the-sun.com

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..