home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Zenei hírek
Zvekán Péter
2019.11.06.
LXXIV. évf. 44. szám
Zenei hírek

Lotfi Begi x Roy feat. Kollányi Zsuzsi: Ég veled — Curtis: Ő lehet hibás — Király Viktor: Bye Bye Baby

Lotfi Begi x Roy feat. Kollányi Zsuzsi: Ég veled

Szinte a téli álmából ébredt újra Lotfi Begi, Kollányi Zsuzsi és Roy közös dala, az Ég veled, hiszen már csaknem egy éve megszületett, viszont csak mostanra állt össze úgy, ahogyan azt az alkotók elképzelték. A zeneszerző és szövegíró Bartalos Jenő már két slágerben is együttműködött Lotfi Begivel és Kollányi Zsuzsival, a Valahonnan és az Eszembe jutottál címűben is, nem mellékesen mindkettő jól teljesített a rádiókban és a YouTube-on is, úgyhogy ettől a számtól is sokat várnak. „Az Ég veled eredetileg Roy szólódala lett volna, de Kollányi Zsuzsi énekelte fel demóként, és annyira megragadt a fejemben az ő hangjával, hogy rájöttem, ez bizony egy duett lesz” — mesélte Lotfi Begi. A végeredmény nagyon jó lett, hiszen Lotfi az egyik legmenőbb magyarországi producer, Kollányi Zsuzsit eredetileg Majka oldalán ismerhettük meg, ám azóta sikeres szólókarriert tudhat magáénak, Kohánszky Royt a Roy és Ádámból pedig szerintem nem kell külön bemutatni. Mint az szokás, a dalhoz egy klip is készült, mely már megtekinthető a YouTube-on. A rendezést ezúttal Indián vállalta, aki úgy döntött, hogy a számhoz egy fekete-fehér klip dukál.
 


 

Curtis: Ő lehet hibás

Valahol jó látni, hogy Curtis új dalokkal áll elő, az utóbbi időben ugyanis nem a zenei teljesítménye miatt volt reflektorfényben, hanem inkább a drogügyei és a Majkától való elszakadása miatt. A cirkusz óta azonban olyan slágerekkel állt elő, mint a YouTube-on már 5,5 millió megtekintésnél járó Lehetne újra február vagy a szintén hatalmas sikert arató Nem maradok padlón, melyet már több mint 3 millióan láttak a videómegosztó portálon. Most pedig itt a legújabb szerzemény, mely az Ő lehet a hibás címet kapta.

„Régóta szerettem volna egy vidám, bulizós dalt, és ez most meg is született” — nyilatkozta Curtis. „Remek hangulatban telt a klipforgatás, és bár munkának indult, hatalmas parti kerekedett belőle. A videóban látszik is, hogy mindenki nagyon felszabadult volt, és tényleg jól érezte magát.”
 


 

Király Viktor: Bye Bye Baby

Király Viktort már eddig is sok oldaláról ismertük, és most ismét valami újat mutat: a vicces oldalát. Legújabb dalában ugyanis rajta kívül szerepel még ő és még ő is, azaz Király Viktor és néhány hasonmása, név szerint Viktorius, Vik Da Kid, Vikusz és Vi King. Hogy miért volt erre szükség? Mert Viktor most a fiúbandákat figurázza ki. Emellett azt is érdemes megjegyezni, hogy ez az első olyan száma, amelynek szövegét ő maga írta magyarul. A Bye Bye Baby klipjében Kárpáti Rebeka is szerepet kapott, ő az a bizonyos baby, akinek Viktor bye bye-t int. A videóban természetesen minden klasszikus fiúcsapat-jellegzetesség látható, a táncmozdulatoktól a ruhákig, megidézve a tinikori kedvencek jól ismert stílusát.
 

 


A nyitóképen Király Viktor (Tv2.hu)

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..