home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Zenei hírek
Zvekán Péter
2019.03.27.
LXXIV. évf. 12. szám
Zenei hírek

Clean Bandit: Mama (feat. Ellie Goulding) — Sam Feldt x Kate Ryan: Gold — Feder: Control (feat. Bryce Vine & Dan Caplen)

Clean Bandit: Mama (feat. Ellie Goulding)

A Clean Bandit egy brit elektropopcsapat, mely 2008-ban alakult. Az igazi áttörés 2014/2015-ben jött el számára a Rather Bevel, mely slágert Grammyvel is díjazták. Emellett olyan dalok fűződnek a nevéhez, mint a nagy sikerű Rockabye vagy a még mindig futó Baby. Ellie Goulding mai mércével már „öreg motorosnak” számít, rengeteg sikeres szerzemény és filmzene fűződik a nevéhez. Olyanok, mint a Love Me Like You Do, a Starry Eyed, a Burn vagy a The Writer.
 


 

Ezúttal ők fogtak össze, hogy létrehozzanak egy új dalt, mely a Mama címet kapta. Ez jó receptnek tűnik, hiszen a Clean Bandit hozta a Babyben is hallható elektro-latin hangzást, Ellie pedig mindezt megfejeli a rögtön felismerhető hangjával. Egyébként az új szám a csapat második, nemrég megjelent What Is Love? című albumán hallható. Szokás szerint a szerzemény egy klipet is kapott, mely a cikk írásakor még csak alig haladta meg a 18 millió kattintást, de adjunk neki még időt, hiszen annyira friss, hogy szinte még meleg...

 

Sam Feldt x Kate Ryan: Gold

Sammy Renders, ismertebb nevén Sam Feldt egy viszonylag friss producer, akinek első sikereket elért dala 2015-ben jelent meg — ez valójában a Robin S.-féle Show Me Love remake-je volt. Nálunk mostanában a Heaven című dala fut, melyet a szerbiai rádiók valamiért sokat játszanak, holott a YouTube-on csak alig több mint félmillióan tekintették meg.
 

 

Mindez viszont mit sem számít, hiszen a norvég producer új dalt készített, melyhez az énekhangot a belga énekes, Kate Ryan kölcsönözte. A szerzemény a Gold címet kapta, és ez az énekesnő első kollaborációja az Aviciivel közösen felvett Run Away óta. Az együttműködés eredménye visszafogott lett, afféle modern ballada, melyet személy szerint nem egy parti közepén, hanem egy laza, tengerparti, nyári estén tudok elképzelni.

 

Feder: Control (feat. Bryce Vine & Dan Caplen)

A Nizzában született lemezlovas számára a nemzetközi sikert a huszonnyolc országban listavezető Goodbye hozta el, mely egyúttal minden idők egyik legtöbbet shazamozott felvétele is lett. A francia DJ azóta több mint 400 millió streamlejátszást, 330 millió videómegtekintést és 1 millió letöltést generált.
 


 

Most pedig egy új dallal tér vissza, melynek kollaborátorai Bryce Vine és Dan Caplen lettek. Feder egy cikkben a következőként nyilatkozott: „Bryce és Dan kiválóak voltak, mert az urban és a pop stílust képviselik. Nagyon profik, és tele vannak energiával.” A végeredmény a Control című dal lett, mely valószínűleg egyetlen nyári buli repertoárjáról sem fog hiányozni.


Nyitókép: Celebzz.com

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..